2777
2789
عنوان

میشه اونایی ک یه زمانی مجبور شدن یکیو فراموش کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 68 پست
2ماه ولی چون آدمی بود ک من میخواستم خیلی برام سخت سد

من تقریبا یه ماه نشده بود یکی اومد تو زندگیم با همه فرق داشت برام..خیلیا اومدن و رفتن این فرق داشت...نه احساسی..رفتاری..امنیتی که یه دختر میخواست..توجه مراقبت..همه چی فراهم بود..قصدشم جدی...همش هم میگفت هیچ جوره از دستت نمیدم..دیشب سر یه موضوعی که واقعا مهمم نبود قهر کرد

و الانم نیست..رفت

به هیچ کس نباید دل بست و اعتماد کرد عزیز..مردا خیلی راحت حرف میزنن...اونی که باور میکنن ماییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهزتو دوس ندازی ؟ چرا؟

دوسش داشتم خیلیی حاصر شدم از عشقم بگذرم 

ولی تا ازدواج کردم عوض شپ کلا اون سور ذوقایی ک نامزد سابقم داشت نداره  یازده سال بزرگتره افکارامون فرق میکنه اصلاباهم نمیسازیم همش جنگ دعوا آرامشی نمونده برام پولش چشمو گرفت 💔

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
تو دانشگاه همه سمت دخترای داف و خوشگل میرن کسی سمت آدم ساده ای مثل من نمیاد😂

ببین از خودم زمانی که با شوهرم اسنا شدم میگم صرفا بخاطر اینکه اعتمادبنفستو ببری بالا و صبر کنی من قدم ۱۷۰ و وزنم ۴۵ بود یعنی چوب خشک لاغرررر بشدت بعد تو تصادف دندونام ضربه دیده بود کج و کوله الانم نصف بیشتر دندون ندارم چشمامم اینقد ضعیفه بدون عینک نمیبینم شیشه هام قشنگ ته استکانی حالا شوهرم قد بلند چشم ابرو مشکی هیکلی خوش اخلاق با حوصله و صبور برعکس خودک که بشدت لجباز و تندخو و عصبی هستم طوری شیفتم شده بود که از مدت اشناییمون تا عروسیمون یکسالم نشد میگفت بدون تو بودن رو نمیتونم تصور کنم حالا من چی دارم هیجی فقط اعتماد بنفس بالا🤣🤣🤣

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من تقریبا یه ماه نشده بود یکی اومد تو زندگیم با همه فرق داشت برام..خیلیا اومدن و رفتن این فرق داشت.. ...

دقیقا برای منم همین ادم بود همیشه میگفت از دستت نمیدم تو با بفیقه فرق داری ولی یجوری خوزد و کوچیکم کرد ک نابود شدم

ببین از خودم زمانی که با شوهرم اسنا شدم میگم صرفا بخاطر اینکه اعتمادبنفستو ببری بالا و صبر کنی من قد ...

خوش به حالت دختر...من ۳۶ سالمه..انقدر آدم اومدن تو زندگیم رفتن...خسته شدم واقعا...گاه میگم ول کنم...بعد میگم تنهایی آینده چیکار کنم...ول نمیکنم هیچ کس ثابت تو زندگیم نمیمونه....خسته شدم وتقعا

ببین از خودم زمانی که با شوهرم اسنا شدم میگم صرفا بخاطر اینکه اعتمادبنفستو ببری بالا و صبر کنی من قد ...

شما اینقدر ذات خوبی داری و زیبا هستی فکر میکنی زیبایی ندارید

والا من فکر میکنم اینقدد بدم گسی سمتم نمیاد و اعتماد به نفسم واقعا صفره فک میکنم خیلی زشتم 

هنوز سنی نداری...خیلیا میان تو زندگیت...ولی لطفا به فکر این چیزا نباش..به فکره پیشرفتت باش...

ادمی نیستم ک بگم این نشد بعدی از خدا همیم یه آدم میخواستم خدا تو وارد زندگیم کزد آخرشم اونطوری رفت نمیدونم خدا چرا همچین کازیو باهام میکنه🫠

خوش به حالت دختر...من ۳۶ سالمه..انقدر آدم اومدن تو زندگیم رفتن...خسته شدم واقعا...گاه میگم ول کنم... ...

اوووو حالا قسمت خوباسو شنیدی اینقد تو زندگی سختی کشیدم و اذیت شدم اون سرش ناپیدا البته که امتیاز منفی همسرمم وضعیت مالیش بود ولی شکر میگذرونیم دوکل کن بخدا عزیزم اگر قسمتت قراره ادم بدی باسه همون تنهایی شرف داره به بودن و اذیتت

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خدا بهترشو بهم داد، فراموشم که نشد ولی الان حتی دلم نمیخواد اتفاقی اون آدم رو جایی گذری ببینم و یا هیچکسی که آشنای مشترک باشن دلم نمیخواد ببینم، دیگه علاقه ای نیست ولی خب یادم نرفته و گاهی اذیت میشم

شما اینقدر ذات خوبی داری و زیبا هستی فکر میکنی زیبایی نداریدوالا من فکر میکنم اینقدد بدم گسی سمتم نم ...

نه وللا ذره ی اغراق نکردم عزیزن