2777
2789
عنوان

میشه اونایی ک یه زمانی مجبور شدن یکیو فراموش کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 68 پست
پسرا همیشه دروغ میگن نود درصد حرفاشونو ، منم بیس و دو سالمه، توروخدا گولشونو نخور، همشون دروغ میگن.. ...

ن مطمنم با کسی نبود کلا آدم بی احساسی بود به همه مسائل حتی گفت تو آسیب میینی تو دختر احساسی من بی احساس

دیشبم رفتم دیدم آن فالو کرده بعد ۲ ماه وخورد شدم تنها دختر پیچشم من بودم

شما کامل فراموش کردی الان؟ چند ماه باهاش بودی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو تا دلت بخواد بعد ها ادمای متعدد اومدن تو زندگیم بعدشم با یکی ازدواج کردم الانم روزی هزار بار شکر میکنم خدا اون موقع اون انتخاب از سر خریتم رو قسمتم نکرد صبرررر کن که میوه صبر شیرینه عزیزم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اووو تا دلت بخواد بعد ها ادمای متعدد اومدن تو زندگیم بعدشم با یکی ازدواج کردم الانم روزی هزار بار شک ...

الان اینقود زمونه بد شده دیگ نمیتونم اعتماد کنم و حس میکنم دیگ کسی سمتم نمیاد ۲۲ سالمه 

فرامووش نمیشه ک‌نمیشه جاش ی زخم عمیق میمونه تو قلبت هرچی بیشتر میگذره بتر قلبت درد میگیره من بچگی کردم پول وسوسم کرد ازش گذشتم عین خرر الان پشیمونم ولی راه برگشتی نیس بهم گفت تا قیامت نمیبخشمت هر دومون میسوزیم ولی هیچ راهی نیست آهش بدجور دامنو گرفته زندگیم اصلا میل دلم نیس بزور روزامو دارم میگذرونم 😔

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
همین من فکر میکنم کسی دیگ سمت من نمیاد نمیدونم چرا😔

عزیزم نگا کن، تو توی این برهه زمانی ینی از بیس تا سی سالگی فقط باید توشه جمع کنی برای سی سالگی ب بعد

فکر نکن اگر تو رابطه نباشی یا ازدواج نکنی این سالها رو باختی...

اتفاقا باخت واقعی رو کسی کرده که تمرکز کرده رو این موضوع 

واقعا شخصیتت رو بساز ، جوری که بتونی هر کسیو که تورو نخاست پیش دستی کنی خودت بندازی بیرون از زندگیت انقدر که متکی به خودت باشی .. گور بابای چارتا پسر پیزوری

ب قول برادرم میگف دیگ دنبال پسرای دهه شصت توی پسرای دهه هشتاد نباش.

ما دهه شصتیا تمام خودمونو میذاریم وسط برا زن و بچه مون

پسرای الان یه مشت الافن که از این دختر ب اون دختر میپرن

الان اینقود زمونه بد شده دیگ نمیتونم اعتماد کنم و حس میکنم دیگ کسی سمتم نمیاد ۲۲ سالمه

اووو زوده باو قشنگ عشق و حالتو از زندگی ببر با دوستات برو بیرون تفریح دور دور کافه گردی دلنشگاه اینقد موقعت های متفوت برات پیش میاد که یه زمانی حتی اسم اون شخصم یادت نمیاد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم نگا کن، تو توی این برهه زمانی ینی از بیس تا سی سالگی فقط باید توشه جمع کنی برای سی سالگی ب بعد ...

دقیقا منم دنبال یه دهه شصتیم دقیقا این همیچین آدمی بود الان دیگ نیمتونم واقعا به کسی اعتماد کنم ولی از تنهاییم خسته شدم 😔

عزیزم ناراحت نشو از حرفم اما....همه حرفاش بهونه بوده برای رفتن...خواهانت نبوده خواهانش نباش لطفا

ناراحت نمیشم حتی دلم نیحواد من با واقعیت روبرو شم تا. ازش متنفر شم ولی نمیشم

اووو زوده باو قشنگ عشق و حالتو از زندگی ببر با دوستات برو بیرون تفریح دور دور کافه گردی دلنشگاه اینق ...

تو دانشگاه همه سمت دخترای داف و خوشگل میرن کسی سمت آدم ساده ای مثل من نمیاد😂