2777
2789

وقتی یکی اومد تو زندگیتون و دقیقا اونی بود ک شما ازخدا می‌خواستید یهویی همه جی بد شد چطوزی فراموش کردید کسی تونست جاشو بگیره؟

من فکر میکنم دیگ نمیتونم کسیو دوس داشته باشم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیر فمیدم ولی فمیدم اون رفت ولی شخصیتش رفتاراش لاشی بودنش پیش مه جا موند

همیشه بهم میگفت دختری ک ازخدا میخواستم ولی همه چیو خراب کزد ۲ ماهه حرف نمیزدیم ولی اینستا همو داشتیم دیروز دیدم آن فالو کرده🥲😔

اگه عمیق باشه شاید شش هفت سال طول بکشه اگرم که نخوای فراموش کنی تا اخر عمر باهات میمونه

میترسم دیگ نتونم به کسی اعتماد کنم چطوری فراموش کنم میخوام ولی نمیتونم

من سه ماهی هست که از کسی که دوسش داشتم جدا شدم، الان حالم بهتره و وقتی عکسای الانشو میبینم ، تازه میفهمم چقد خودمو دست کم گرفتم و با اون ب درد نخور تو رابطه رفتم،

و فقط خنده م میگیره

لطفاً اگر الان تازه جدا شدی از کسی ک فک کردی دوسش داری، نرو سمتش ب زور خودتو مجبور کن سع چهار ماه نری سمتش

بعدا میفهمی چی گفتم... وقتی از دور نگا میکنی ب اون رابطه خنده ت میگیره که بین این همهههههههه ادم چرا خودمو تلف یه عقب مونده کردم ، کافیه فاصله بگیری چند مدت.... فقط فاصله همه چیو درستش میکنه

من سه ماهی هست که از کسی که دوسش داشتم جدا شدم، الان حالم بهتره و وقتی عکسای الانشو میبینم ، تازه می ...

من ۲۲ سالمه اصلا تا حالا هیچ رلی  نداشتم بخاطر خط قرمزام و شبیه این نسل نبودنم

این آدم دقیقا همونی بود ک من میخواستم اونم همیشه همیچین دختری میخواست میگفت ازخدا یکی مثل تو میخواستم از بس دخترای بد اطرافش دیده بود

ولی گدشت و گفت من خنثی ام حسی ندارم و فکر من فقط پوله و فقط به به زیاد شدن اموالم فکر میکنم گقتم باهم درستش میکنیم قبول کرد ولی اینقدر سررد رفتار کرد آخر مجبور شدم بیخیالش بشم

ینی کس بهتری میاد؟

بله... میاد.... توروخدا حتی اگر فک میکنی هیچی نیستی ، اما ب خودت ارزش بده، صدبرابر مغرور تر رفتار کن و ارزش خودتو بدون

و ببین چ کسایی میان سمتت.... همه چی تو این دنیا جذب شدنیه، کافیه قدر خودتو بدونی، یکی پیدا میشه که صدبرابر قدرتو میدونه... اگر دیدی خیلی ب یکی وابسته ای، اینو بدون مشکل از کاراکتریه که از خودت ساختی، نه اون شخص.. محکم باش 

من ۲۲ سالمه اصلا تا حالا هیچ رلی نداشتم بخاطر خط قرمزام و شبیه این نسل نبودنماین آدم دقیقا همونی بو ...

پسرا همیشه دروغ میگن نود درصد حرفاشونو ، منم بیس و دو سالمه، توروخدا گولشونو نخور، همشون دروغ میگن...... هیچ پسری صاف و صادق نیست فقط میخاد از احساسات دختر استفاده کنه و گولش بزنه..... چرا فک کردی میخاد بره دنبال پولو.. اون فقط یکی دیگ رو پیدا کرده😂 ب همین سادگی