2777
2789

لطفا از تجربیاتتتون بگید 

من چند ساله برای بقیه کار میکنم، منتهی میخوام جدا بشم و مستقل کار کنم 

لطفا هر تجربه ای خصوصا از تبلیغ و جذب مشتری و اینا دارید بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد کاری بهترین تبلیغه بدون شک 

باید برای خودت اعتبار بخری در نتیجه همه چی پول نیست ! 

گاهی برای کار با شرکت های بزرگ‌تر و خاص تر ممکنه مجبور بسه اوایل زیر قیمت هم کار کنی ولییییی اونی که میبره تو هستی .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

تعهد کاری بهترین تبلیغه بدون شک باید برای خودت اعتبار بخری در نتیجه همه چی پول نیست ! گاهی برای کار ...

چقدر این جمله رو لازم داشتم، دقیقا توو همین شرایط هستم، حدود چهار ساله دارم کار میکنم اکثرش برای دیگران بوده اما خب پروژه مستقل هم گرفتم و خدا رو شکر توو این چند سال میتونم بگم تقریبا همه راضی بودن، اما هزینه ای که من میگیرم خیلی کمتر از بقیه هست ولی خب حجم مشتری زیادی دارم

امروز از چندجا قیمت گرفتم دیدم قیمت های من خیای کنه ناراحت شدم بابت تمام این سال ها که کار کردم اما انصافا پولش تا الان خیلی برام برکت داشته

ینی قشنگ امروز توو این حالت بودم که به لحاظ مالی نسبت به رقبا کم گرفتم اما خب مطلق حساب کنی بد نبوده 

چقدر این جمله رو لازم داشتم، دقیقا توو همین شرایط هستم، حدود چهار ساله دارم کار میکنم اکثرش برای دیگ ...

امیدوارم که تو کارت موفق باشی🩷

نا امید نشو !

این خیلی خوبه که تعداد پروژه هات بالا هستش .

کم کم میتونی قیمتت رو ببری بالا البته با طرفند . مثلا میتونی بگی سرم شلوغه و تحویل کارت میشه یک ماه دیگه اما اگه اینقدر پرداخت کنید (مقدار بالاتر در حد ۲۰الی ۳۰درصد ) میتونید پروژه رو زودتر تحویل بگیرید بعد موقع تحویل کار روی همون ۲۰یا ۳۰ درصد تخفیف بده یکم به کارفرما 😅

بازم‌ میگم موفق باشی 🩷

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕