2777
2789
عنوان

سرطان سینه گرید 3

735 بازدید | 42 پست

مامانم سرطان سینه داره گرید ۳ کسی رو می‌شناسید خوب شده باشه،توروخدا اگر تجربه ای در مورد این بیماری دارید بهم بگید،خواهشا واسه مامانم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفاشون بده

فقط داخل بافت سینه است یا خدای نکرده جای دیگم درکیر شده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

عزیزدلم عمه من سرطان سینه گرفت بدخیم ترین نوعشم گرفت جوری که دکترا میگفتن تو ایران کلا 4 یا 5 نفر این مدلو گرفتن همه دیگه امیدی نداشتیم اما قوی موند روحیه روحیه خودش و اطرافیانش از همه مهمتره انقدر عمم جنگید. که الان 2 ساله بهبودیه کامل داره و حالش خوب خوب شده انشالهه مامانه شمام حالش خوب میشه فقط بهش روحیه بدین و مراحل درمانو پشت گوش نندازین سرطان دیگه مثب قدیم ترسناک نیست الان خیلی علم و پزشکی پیشرفت کرده مطمعنم به امید خدا مامانه شمام خوب میشه

عزیزدلم عمه من سرطان سینه گرفت بدخیم ترین نوعشم گرفت جوری که دکترا میگفتن تو ایران کلا 4 یا 5 نفر ای ...

انشاالله،توروخدا واسه مامانم دعا کنید ۵۱ سالشه دارم دیونه میشم