من پدرم ۳ سال پیش تو سن ۵۰ سالگی به دلیل بیماری فوت کرد خودم متاهلم و یه خاهر کوچکتر و مجرد دارم و۳ تابرادریم خلاصه برای خاهرم خاستگار اومده و همه چی اوکی هست الان مشکل این هست که برادر من صلاح ندونس تو مراسم خاستگاری خاهرم شلوغ باشه و داماد ها و عروس ها حضور داشته باشن همسر من هم از این موضوع خیلی ناراحته میگه چرا به من بی احترامی کردن هر چی میگم هیچ بی احترامی نبوده صلاح جمع بوده حرف خودشو میزنه اینم بگم به خاستگار خاهرم حسادت هم میکنه و میگه پس من در مراسم های بعدی نمیام بنظرتون چی کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا ؟ چون طرف خاستگار خاهر م کم جمعیت هست یه خاهر و یه برادر هستن ولی ما ۳ تا خاهر و ۳ تا برادریم اونا فقط پدر و مادرش و خاهرش اومدن واسه خاستگاری ماهم خاستیم شلوغ نشه فعلا
بهرحال همسرتون و...عضو یک خامواده هستن این کار صورت خوشی نداشت حتی اگر طرف داماد یکنفر بود
من خودم گفتم به مادرم اینا که کاش یه زنگ میزدن بهشون اما گفتن شاید تو جلسه خاستگاری ما بخایم مهریه رو کم و زیاد بگیم نخاستیم اونا بدونن الانم والا نمیتونم ب خانوادم بگم شوهرم ناراحته چون مادرم ازش ناراحت بشه دیگه جلو من بهش حرف میزنه یه موقع نمیخام
انشالله که خوشبخت شه ولی من بازم شوهرمو ترجیح میدم چون اون حامی منه نه خواهر
اخه همسر من جنبه نداره یه مساله که پیش میاد هزار تا حرف میگه ب خانوادم منم سر اون دلخوش ندارم اصلامراعات نمیکنه هرچی که میاد به زبون ش میاد داماد بزرگمون هیچ مشکلی نداشت با این موضوع گفت که من چرا بیام فعلا