2777
2789

سلام خانما

من دختر مجردی هستم، خیلی محجبه و از خود تعریف نباشه با خدایی هستم

یک همکار آقا داریم که سنش حدود ۱۰ سال از من کوچکتره، گاهی گیر میفته و یا جایی هست یکم از کارش میسپره به من انجام بدم براش

این بنده خدا یک مشکل براش پیش آمد و حدود ۲ ماه مرخصی گرفت

گاهی وقتها همکارای خانم از من می پرسن خبر از فلانی نداری (کاملا چون می شناسمشون میدانم با منظور میگن و دوست دارن آبروی منو ببرن)

از این جهت واقعا ناراحتم

چه توصیه ای دارید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو  نه منم مثل شما همکارم با ایشون. چرا باید اطلاع بيشتري ازش داشته باشم 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خیلی حساسی خب طبیعیه بپرسن وقتی کارتون بهم میفتاده و توی ی محیطین

چون می شناسمشون واقعا حساس نیستم

بهشون گفتم حتی شمارش رو هم حذف کردم اطلاعی ندارم ازش

میگن تو حذف کردی ولی اون میاد سراغت

واقعا اعصابم داغون میشه

چون می شناسمشون واقعا حساس نیستمبهشون گفتم حتی شمارش رو هم حذف کردم اطلاعی ندارم ازشمیگن تو حذف کردی ...

بگو لطفا دیگ نپرسین ممنون من صنمی باایشون ندارم خیلی مشتاقین شمارشو بگیرین بپرسین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من متوجه حرفت هستم. با اینکه محیط کار من زنونه اس ولی بازم ازین شیطنت ها میکنن همکارا. 

شما تا میتونید واکنش بد نشون ندین.

سعی کنید خودتون رو از دست و زبانشون حفظ کنید. 

و هر وقت چیزی در مورد اون آقا گفتن اصلا توو بحثشون وارد نشو، چیزس هم پرسیدن راجع بهش بگو من ازشون خبر ندارم. 

من متوجه حرفت هستم. با اینکه محیط کار من زنونه اس ولی بازم ازین شیطنت ها میکنن همکارا. شما تا میتونی ...

چشم عزیزم

ان شاءالله خدا به حق این ماه عزیز به همه آبرو و عزت بده