2777
2789
عنوان

ماه رمضون

112 بازدید | 19 پست

سلام خانوما چند روزه یچیزایی میبینم ت این پیجا و فالورای بعضی بلاگرا و...

که عکس غذا استوری میکنن خیلی آشکار میگن ما روزه نمیگیریم فلان

اول اینکه هرکس روزه میگیره برا خودش میگیره ب ما ربط نداره اینو رواج بدیم که کار بقیه ب ما مربوط نیست

دوم اینکه قبلا خوب هرچیزی حرمت داشت الانم خیلی ببخشید کسی ب هیچ جاشم نیس کی روزس کی نیس 

اگرم کسی میگه عکس غذا استوری نکنید بخدا بخاطر احترامش میگن وگرنه اگه با یه عکس دلشون بخاد همون نمیگیرن دیگه لطفاً پای این نزارید ونگید که ت اگ با یه عکس دلت غذا میخاد همونو نگیر قبلا هرچیزی یه حرمت و احترامی داشت 

شما نظرتون در این موضوع چیه ؟؟

ما نمی‌توانیم مردم و کنترل کنیم 

خیلی از سنت ها و به اصطلاح احترام ها از بین مردم از بین رفتن 

کاری ام نمیشه کرد

درستشم همینه، من روزه مو میگیرم کاری به کسی ام ندارم

هر کسی هم با رفتارش شخصیت خودشو نشون میده

نه یه روزه دار باید بگه جلوی من چیزی نخورید ، روزه بگیرید و..

نه اون باید به یه روزه دار بی احترامی کنه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نمی‌توانیم مردم و کنترل کنیم خیلی از سنت ها و به اصطلاح احترام ها از بین مردم از بین رفتن کاری ام ...

درسته ولی بنظرم استوری کردن غذاهم خوب نیست باید احترام گذاشته بشه ب روزه دار 

درسته ولی بنظرم استوری کردن غذاهم خوب نیست باید احترام گذاشته بشه ب روزه دار

گفتم که این اصطلاح ها بین مردم از بین رفته

نمیتونیم مردمم کنترل کنیم

ولی حق با شماست احترام چیز خوبیه شعور طرف و می‌رسونه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
وقتی یه نفر به چیزی اعتقاد نداره چرا فکر میکنی باید حرمت نگهداره یا برخلاف اعتقادش نشون بده؟ اون زند ...

درسته حرفتون ولی از نظر دیگه هم میشه نگاش کرد هرچقدرم یکی اعتقاد نداشته باشه اسم روزه و رمضان ک به گوشش رسیده

همونطور که شخص روزه دار کاری به اونی که نگرفته نداره و ب نظرش و کارش احترام میزاره باید بلعکسم باشه اون هم ی احترامی بزاره

گفتم که این اصطلاح ها بین مردم از بین رفتهنمیتونیم مردمم کنترل کنیمولی حق با شماست احترام چیز خوبیه ...

بله ولی خب همه اینا بستگی ب خود شخص داره ما نمیتونیم بزور درگیر بشیم با کسی

ت این دنیا همگی باید باهم کنار بیایم

ممنون از نظرت

درسته حرفتون ولی از نظر دیگه هم میشه نگاش کرد هرچقدرم یکی اعتقاد نداشته باشه اسم روزه و رمضان ک به گ ...

مگه اومده ادم روزه دار زده که میگی احترام نزاشته؟ زندگی خودشه دوس داره هرطور میخواد بگذرونه .

بله ولی خب همه اینا بستگی ب خود شخص داره ما نمیتونیم بزور درگیر بشیم با کسیت این دنیا همگی باید باهم ...

خواهش میکنم 💚

مرسی از جواب دادن ای با آرامشت