2777
2789
عنوان

مثل بچه ها شدم ی بغض عجیبی دارم😢

64 بازدید | 6 پست

دم عیده خونه مامانم میرم همه در تکاپوی عیدن برا خودشون برای بچه هاشون ...

امسال خودم بخاطر اینکه بچه کوچیک داشتم نرفتم سر کار شوهرمم انگار سیب زمینیه خالصه وقتی میبینم همه برا بچه هاشون خرید میکنن دلم میگیره ک نمیتونم برا بچه هام خرید لباس کنم دلم میسوزه واسشون دومیه که بمیرم واسش تو این یکسال کهنه پوش داداشش بوده 

خودم ک بدرک قید همه چی زدم اما دلم خونه واسه بچه هام درسته اونا نمیفهمن ولی منکه میفههم چقدر سخته تو ی خانواده سطح زندگیا اینهمه متفاوت باشه ..قلبم درد میاد میخام یک دنیا ب مظلومیت بچه هام زار بزنم..

بخودم میگم حتما از سال جدید دوباره برم سر کار از یطرفم کسی رو ندارم از بچه ام نگه داری کنه و مهد هم تو شهر ما نیست واسه بچه های زیر سه سال

درد دلی بود که اگر نمینوشتم ..تا صبح از بغض خفه میشدم 😞😞😞

لطفا نگید چرا دومی اوردی میدونم اشتباه بود ولی پسرم اولم بشدت گلایه از تنهایی میکرد و اگر خودم برم سر کار با  درامدم لااقل میتونم بچه ها رو برسونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت چرا کار نمیکنه؟تو خونه بیکار میشینه؟

کار میکنه ولی اصلا این چیزا براش مهمم نیست و اینکه درامدش رو مدیریت نمیکنه نمیرسونه ب نصفه ماه نشده هیچی نداره

کار میکنه ولی اصلا این چیزا براش مهمم نیست و اینکه درامدش رو مدیریت نمیکنه نمیرسونه ب نصفه ماه نشده ...

موقعی که خرجی خونه میده

هر ماه یه مقدار کنار بزار

بعد چند ماه برو براشون یکی دو دست بخر

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
موقعی که خرجی خونه میدههر ماه یه مقدار کنار بزاربعد چند ماه برو براشون یکی دو دست بخر

خرجی نمیده چون من از اول کار میکردم و دستم تو جیب خودم بوده اونم عادت کرده پولی نمیداده 

منم ی مقدار پول گذاشته بودم برا بچه ها ک به بهانه تعمیر ماشین گرفت ازم..

خرجی نمیده چون من از اول کار میکردم و دستم تو جیب خودم بوده اونم عادت کرده پولی نمیداده منم ی مقدار ...

چی بگم والا خیلی شرایط سخته ولی خب مثلاً بگو کارتتو بده برم برای خونه سیب زمینی پیاز بگیرم

اون وسط هم ۱۰۰تومن کارت به کارت کن برا خودت

رند نباشه که شک نکنه مثلاً ۵۸تومن بفرس

یا ۱۱۶ تومن😂

بعد هم لباس بخر بگو مامانم خریده

این دیگه تنها راهه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤