2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرورش قارچ، زنبورداری، یا مغازه بزنی ، قنادی ، ارایشی، خرازی و ...کلی ایده هست

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
غذاپزی میوه فروشی کافه دنج سرمایه زیادی نیست

اره  سرمایه زیادی نیست ولی برای کسی که دفعه اولشه میخاد یچیزیو راه بندازه اونم خانوم خیلی خوبه بنظر من

بعد منظورت از غذا پزی چطوریه توی ذهنت 

پرورش قارچ، زنبورداری، یا مغازه بزنی ، قنادی ، ارایشی، خرازی و ...کلی ایده هست

پرورش قارچو دیدم یکمیم بلدم خانواده رم میتونن کمک کنن اما فعلا جاش یکم ممممممم

قنادیو خرازی توی ذهنت چطورین

اره سرمایه زیادی نیست ولی برای کسی که دفعه اولشه میخاد یچیزیو راه بندازه اونم خانوم خیلی خوبه بنظر ...

مثلا یه جای جمع و جور اجاره کنی با یکی ک آشپزی خوبی داره غذا و دسر و آش حالا هرچی دوست داری درست کنی تبلیغ کنی بین دوست و آشنا سفارش بگیری برای مراسم مجالس 

یکی از آشناهامون از یه مغازه ۱۰ متری تو پایین شهر بعد از یه مدت رفت یه رستوران زد تو منطقه بالاتر البته تبلیغات زیاد  داشت کیفیت خوبی هم داشت 

مثلا برای ناهار عروس همه تدارکات رو انجام میده دسر سالاد پیش غذا سوپ و تزئینات و ...

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
مثلا یه جای جمع و جور اجاره کنی با یکی ک آشپزی خوبی داره غذا و دسر و آش حالا هرچی دوست داری درست کنی ...

اهااااان گرفتم 

داییم خیلی آشپز خوبیه میره جایی برای بقیه با وسایل خودشون اشپزی میکنه اگه اینطوری باشه میتونم کلی ازش کمک بگیرم 

مرسی 

پرورش قارچو دیدم یکمیم بلدم خانواده رم میتونن کمک کنن اما فعلا جاش یکم مممممممقنادیو خرازی توی ذهنت ...

قنادی هم شغل خوبیه ولی باید حرفه ای باشی و بنظرم زیاد مشتری نداره الان همه واسه خودشون ی پا قناد شدن

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد