2777
2789

من پسرم تا دلتون بخواد پسر ساده دیدم 

توهرجمعی میرن مسخرشون میکنن 

سرش کلاه میزارن حقشو میخورن ونمیتونه از حقش دفاع کنه رفیقم ندارن . ولی تاحالا ندیدم دختری و دست بندازن و مسخرش کنن بخاطر سادگیش 

واقعا دخترای ساده چه شکلی ان ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای ساده زود ازدواج میکنن و سرگرم زندگی میشن. زنها هم اصولا عادت ندارن کسی ضعیفه رو مسخره کنن برعکس حس مادرانگی باعث میشه این افراد رو بیشتر مورد حمایت قرار بدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو دخترا فرد حسود زود شناخته میشه ساده دلی یا ساده بودن خیلی تو چشم نیستمثل حسادت که تو آقایون خیلی ...

خدایی این چرا مد شده که مردا حسود نیستن؟ این همه جنگ جهانی رو عمه من راه انداخته یا این همه قتل ناموسی و سر صف نونوایی و... از محبت میاد. حالا شما فقط مثال زدی قصدم بحث بیخودی نیست کلی گفتم فقط چون موضوعش بود ریپلای کردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خدایی این چرا مد شده که مردا حسود نیستن؟ این همه جنگ جهانی رو عمه من راه انداخته یا این همه قتل نامو ...

هست عزیزم

ممنون از نظرت

نسبتشو گفتم

حسادت تو خانوما بیشتر از آقایونه

البته من اینطور فکر میکنم

.

دخترای ساده زود ازدواج میکنن و سرگرم زندگی میشن. زنها هم اصولا عادت ندارن کسی ضعیفه رو مسخره کنن برع ...

اهان پس خانما عادت ندارن کسی و مسخره کنن بخندن 

همینو میخواسم بدونم 

تو دخترا فرد حسود زود شناخته میشه ساده دلی یا ساده بودن خیلی تو چشم نیستمثل حسادت که تو آقایون خیلی ...

البته حسادت اقایون خیلی بده 

باز دخترا فقط حسادت میکنن به کسی ضربه نمیرنن

اهان پس خانما عادت ندارن کسی و مسخره کنن بخندن همینو میخواسم بدونم

کسی که ضعیف باشه رو معمولا مسخره نمیکنن بیشتر میرن تو فاز دلسوزی. اگرم کسی رو به علت دیگه‌ای مسخره میکنن مستقیم نیست پشت سرش میگن و به مرور از جمع کنارش میذارن.