یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترای ساده زود ازدواج میکنن و سرگرم زندگی میشن. زنها هم اصولا عادت ندارن کسی ضعیفه رو مسخره کنن برعکس حس مادرانگی باعث میشه این افراد رو بیشتر مورد حمایت قرار بدن.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو دخترا فرد حسود زود شناخته میشه ساده دلی یا ساده بودن خیلی تو چشم نیستمثل حسادت که تو آقایون خیلی ...
خدایی این چرا مد شده که مردا حسود نیستن؟ این همه جنگ جهانی رو عمه من راه انداخته یا این همه قتل ناموسی و سر صف نونوایی و... از محبت میاد. حالا شما فقط مثال زدی قصدم بحث بیخودی نیست کلی گفتم فقط چون موضوعش بود ریپلای کردم.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اهان پس خانما عادت ندارن کسی و مسخره کنن بخندن همینو میخواسم بدونم
کسی که ضعیف باشه رو معمولا مسخره نمیکنن بیشتر میرن تو فاز دلسوزی. اگرم کسی رو به علت دیگهای مسخره میکنن مستقیم نیست پشت سرش میگن و به مرور از جمع کنارش میذارن.