2777
2789
عنوان

کلیدا خونمون و گم کردم بیچاره شدم بابام بهم میگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 117 پست
عزیزم حالا چیشده مگه منم هزار بار گم کردم کی از کجا میخاد بفهمه کلیدا مال خونه شماس

میفهمن ...

ما میخوایم بریم مسافرت برا عید میترسم یکی بیاد تو خونه....

دعا کن انداخته باشم تو اسنپ یا تو خیابون....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره ی جن بخون بی برو برگرد پیدا میشه تنبلی نکن الان برو بخون

واییی ایشالا ایشالا باید برم هم سوره کوثر و بخونم هم سوره جن....

خیلی طولانیه؟ ...ولی آخه ما خونمون بغل مسجد هست فکر نکنم جن برداشته باشه.....

نبود که نبود اصلا با ماشینای بابامم جایی نرفتم این چند وقت که باشه...با اسنپ بودم و پیاده تو هر کیف ...

تو اسنپ نیوفتاده؟ شماره طرفو نداری زنگ بزنی بپرسی؟ البته فکرنمیکنم انقدرررر مهم باشه‌ها

پزشک کوچولو🩺📚

واییی ایشالا ایشالا باید برم هم سوره کوثر و بخونم هم سوره جن....خیلی طولانیه؟ ...ولی آخه ما خونمون ب ...

ن عزیزم ربطی نداره ب جن 

تو بخون 

من اصلا ب این چیزا اعتقاد ندارم ولی سوره ی جن دوبار مامانم خوند خیلی خیلی تاثیر داشت دهنمون باز مونده بود

گفتن که عوض نمیکنن من برای اون راه حل دادم

ممیدونم

ولی بخره بیاره خونه عوض میکنن 

ما هم یکی همینجوری بودن بخاطر پولش بودن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

میفهمن ...ما میخوایم بریم مسافرت برا عید میترسم یکی بیاد تو خونه....دعا کن انداخته باشم تو اسنپ یا ت ...

اگه تو اپارتممان هستین وقتی خواستین برین مسافرت اون حفاظ اهنی درو بکشین قفلش کنید ایشالا طوری نمیشه پول و طلا و سکه ام کلا تو خونه نگه ندارین

ترم خدا دعا کنید که این گربه فردا بیاد تا من بتونم بگیرمش ببرمش دکتر ازتون خواهش میکنم دعا کنید😭😭� ...

نه عزیزم مشکلی نیست...

ایشالا بیاد‌....

دعا کردم و پنج صلوات فرستادم که بیاد....

توهم دعا کن که کلیدامو پیدا کنمممم.....

انالله و اناالیه راجعون بخون شروع کن به گشتن و در عین گشتن هم همش این دعا رو بخون من همیشه باهاش نتیجه گرفتم

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!  
نه عزیزم مشکلی نیست...ایشالا بیاد‌....دعا کردم و پنج صلوات فرستادم که بیاد....توهم دعا کن که کلیدامو ...

ایشالا پیدا کنی مهربونم 

منم برات پنج تا صلوات میخونم خیلی مهربونی فدات بشم

تروخدا هرموقع یادت افتاد دعا کن جون من😭😭😭

راهکار خواستی گفتمدیگه غر نزنبرو سوره کوثر رو بخون یه کاربرم گفته بود سوره جنپس برو بخون به خدا توکل ...

باشه میرم میخونم ....

باشه تگ میکنم و تایپیک و باز میزارم...

فقط دعا کن که پیدا شه....