2777
2789
عنوان

دوراهی

40 بازدید | 1 پست

من تو حوزه بیولوژی دارم درس میخونم بینهایت علاقه دارم و صددرصد تا دکترا ادامه میدم در حال نگارش مقاله هستم و یک پروژه هم دارم بعد یکی از اساتیدم یک پیشنهادی بهم داد جدیدا تو مراکز خصوصی و دبستان های غیر انتفاعی یسری موارد ساده بیولوژی و میکروسکوپ و مباحث ساده بیوتک تدریس میشه ولی مدرس خیلی خیلی کمه یعنی از نزدیک  5 نفر مدرس هستند و تازه رو بورس شده این کار خیلی خیلی ازش بازدید کردن استادم به من پیشنهاد داد یک چند جلسه با یکی از مدرس ها برم روش کارشون رو ببینم اگر علاقه داشتم مباحثی که باید به بچه ها یادد بدم رو بهم میگن تا با همون موسسه شروع به کار کنم چون سبک جدیدی هستش مبالغ خوبی هم میدن بابت این موضوع منم ترم 4 کارشناسیم از این نظر خوب که برم خوبه سریع تر وارد بازار کار میشم ولی از یک طرف میترسم از هدف اصلی خودم دور بشم و ریسرچ کردن رو کنار بذارم ممنون میشم راهنمایی کنید 

بهترین راهنما خودتی..به خودت و خواسته هات نگاه کن کدوم تصمیم حالتو خوب نگه میداره؟

نمیدونم واقعا اون درامده حسابی داره وسوسم میکنه چون کار تقریبا راحتیه تا بعد از عید به من مهلت دادن تا جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.