2777
2789
عنوان

خواهر همسرم کلی حرف بد گفت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 93 پست
پس حالا که میگی دروغ گفتن حق داری منتظر کمکشون باشی ولی در کل نباید اون حرفو میزدی چون به ضرر خودت ش ...

چرا به ضررم بشه!؟ راحت میتونم با یه مرد پولدار بپرم 

اینارو اسکل کنم برن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای بیخیاال توروخدا با امثال شما حرف نزنم بهترهبچه کوچیک تو سطل زباله داره دنبال غذا میگردهعقیده ای ...

عزیزمممممممم میدونم جذابی ولی من نگرفتمت بخوام ولت کنم

خب حرف نزن

وای دختر این چی بود گفتی؟؟؟اونم توی جمع خانواده همسر خیلی باید سنجیده حرف زد یا اصلا حرف نزد

گور باباشون، گم شن 

برام خیلی بی ارزشن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نمیدونم چی بگم. چون من قانع بزرگ شدم بیشتر دنبال آرامش و آدمِ خوب هستم. پول ملاکه برام ولی اولویت نی ...

وضعیت مالیو طرفو از ابتدا میتونی متوجه بشی ولی خیانتکار بودن اونو نه اخلاقشو نه چیزی که مشخصه رو ادم باید اولویت قرار بده بعد بره سراغ شناخت

دیگه هرکی منطقش هرکی انتخابشولی جواب خواهرهمسر ایشون افتضاح بود

اره عزیزم درسته هرکسی حق زندگی داره منم اول گفتم جوابشون رو نپسندیدم ولی حرف استارتر اونم توی جمع خانوادگی شوهرش قشنگ نبود و باعث خورد شدن همسرش شده

اره عزیزم درسته هرکسی حق زندگی داره منم اول گفتم جوابشون رو نپسندیدم ولی حرف استارتر اونم توی جمع خا ...

خورد شدن شوهرش به جیبش بستگی داره 

مطلقا کسی که این حرفو میزنه نباید با ادم بیپول وصلت میکرده 

چرا به ضررم بشه!؟ راحت میتونم با یه مرد پولدار بپرم اینارو اسکل کنم برن

برات فرش قرمز پهن کردن جذابم برووو

هرکاری دلت میخواد انجام بده نذار برات حسرت بشه رو دلت بمونه چیزی

خورد شدن شوهرش به جیبش بستگی داره مطلقا کسی که این حرفو میزنه نباید با ادم بیپول وصلت میکرده

درسته

پس میشه گفت با این حرفش رسما دست شوهرشو برای خیانت باز گذاشته درست متوجه شدم دیگه؟!