2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلسم و همزاد داردم

همزاد رو که فکر نکنم به راحتی بشه کاریش کرد کی بهت گفته  طلسمی که میگی رو از کجا فهمیدی؟

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘

تو که به جادو اعتقاد داری باید به چیزی هم که باطلش میکنه اعتقاد داشته باشی.دعا نویس که راه حلش نیست عزیزم ولی مثلا حرز امام جواد خیلییی جوابه اگر بازوبندشو تهیه کنی همیشه همراهت باشه. و نمازتو سعی کنی بخونی و در اکثر مواقع وضو داشته باشی با این ویژگیا یه حفاظ محکم دور خودت میسازی که سحر و جادو هیچجوره نمیتونه روت اثر بزاره.

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست
هر روز میخونم

نمیخوام ناامیدت کنم ولی قران جواب نمیده قران کتاب طلسم و جادو که نیست

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
همزاد رو که فکر نکنم به راحتی بشه کاریش کرد کی بهت گفته طلسمی که میگی رو از کجا فهمیدی؟

چندین جا سرکتاب گرفتم خیلی حالم بده هیچکس درکم نمیکنه چه فشاری بهم میارن کسی که به مرز خودکشی برسه واقعا هیچی برای از دست دادن نداره

پس باید چیکار کرد

ببین اول باید یکی رو پیدا کنی کارش واقعا درست باشه تو این زمینه هر دعانویسی که قابل اعتماد نیست بهت بگم شاید از هزاران نفر یکی دو نفر کارشون درست باشه اول برو دنبال یه ادم درستش بگرد اونو که پیدا کردی ببین ایا اصلا همزاد داری یا نه 

ببین اول باید یکی رو پیدا کنی کارش واقعا درست باشه تو این زمینه هر دعانویسی که قابل اعتماد نیست بهت ...

بابا ۴ ساله درگیرم اصلا پیدا نمیکنم آدم مطمئن و مومن