2777
2789

من خودم چن باری از لحظه‌های خوبم گفتم...

تاپیکام همش چیزای خوبه

ولی واقعا تو خانواده‌ی نرمالی نیستم خیلی زندگی سختی داشتم و دارم 

من ۲۰ روز مونده به نامزدیم بدترین روزا رو گذروندم لحظه‌های خوب زندگیم با غم گذشت

با نامزدم بحث دارم گاهی

زندگی گل و بلبل نییت امروز از شدت ناامیدی داشتم دیوونه می‌شدم

بلاگرام اگه خونه بزرگ دارن یه درصد احتمال بدین مستاجرن

اگه رابطه‌شون با شوهرشون خوبه حتما بحثم دارن

اره،ولی همین ظاهرشون هم حسرت ماعه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا طبیعیه 

تا غم نباشه معنی شادی رو نمیفهمی

غم و شادی از اول زندگی با ماهه و باید مثل کفه ترازو در وجودمان برابر باشه تا قدر بدونیم برای بهتر شدن حالمون بگذریم و رها کنیم و تلاش کنیم 

نمیشه به کسیم حسودی کرد یا برا زندگیشون حسرت خورد من غم هایی داره که تو نمیتونی تحمل کنی در مقابل توعم چیزهایی تجربه کردی که شاید من از پسش برم نمی‌اومدم پس قابله مقایسه نیس🥲💙🐬

من خودم چون عکسامو میذارم اینجا از مشکلاتم نمیگمدرسته ظاهرش خیلی خوبه ولی وارد هر زندگی بشی یه مشکلی ...

قیافه نه،ظاهر زندگیاشون،خونه های قشنگ لباسهای زیاد و خوشگل،کافه رستوران‌هایی که میرن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

جمع که نمیشن ولی خب ما باید یاد بگیریم ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم

خب مردم نباید عقلشون به چشمشون باشه

خداروشکر پیج ها دارن میبندن...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

قیافه نه،ظاهر زندگیاشون،خونه های قشنگ لباسهای زیاد و خوشگل،کافه رستوران‌هایی که میرن

منم قیافه رو نمیگم منظورم اینه چون عکس میذارم نمیخوام فامیل بدونن مشکلاتمو

دقیقا همینه ما حسرت اینا رو میخوریم ولی این جشن گرفتنا و اینا فقط برا جذب فالووره

چه قشنگ گفتیحتی گاهی خودمونم از پس مشکلات خودمون بر نمیایم

قربونت برم 

دقیقا من یه عمه دارم خیلی ساده با اینکه سنش داره می‌ره بالا اما همیشه تو جمع بساط بگو بخند و رقصش به پاعه یبار خیلی ناراحت بود همش سر به سرش گذاشتم که بگه چی شده یکم سبک بشه بعداز یکم حرف زدن گفت درد دل در دل بماند بهتر است من شاید زندگی خوبی داشته باشم اما مطمعن باش غمم دارم منتها نمیگم چون بعدا اون ناراحتی یادم می‌ره اما تو فکر و ذهن مردم میمونه و میکوبنش به رو ادم

منم قیافه رو نمیگم منظورم اینه چون عکس میذارم نمیخوام فامیل بدونن مشکلاتمودقیقا همینه ما حسرت اینا ر ...

اره،بازم خوشبحالشون🥲😂

من آدم نمیشم ،هرچقدر هم مامانم میگه الکیه بازم حسرت میخورم

قربونت برم دقیقا من یه عمه دارم خیلی ساده با اینکه سنش داره می‌ره بالا اما همیشه تو جمع بساط بگو بخن ...

خدانکنه الهی چه سخته

متاسفانه من خودم درد دلمو تو دلم نگه نمیدارم 

گاهی بساطمو پهن میکنم نک و نالم شروع میشه