2777
2789
عنوان

دستور غذای مادرشوهرم درسته یعنی

548 بازدید | 16 پست

پسرم خیلی بد غذاست برای سفر براش غذا درست کنم یا همون غذایی که خودمون سفارش میدیم براش بگیریم؟ 

چون به مادرشوهرم زنگ زدم 

گفت گوشت و هویچ و سیب زمینی و برنج با ادویه دو لیوان اب بریز تو یه شیشه ،درشو سفت ببند بذار تو یه قابلمه ، تا بپزه چند تا درست کن براش ببر سالمه 😐خیلی عجیبه

من برای ٦ روز چند تا درست کنم ؟ کسی تا حالا درست کرده؟ حالا حریره بادام دارم اینارو براش میبرم ولی نمیدونم چی درست کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگ کوچیکه آره خیلی خوبه ولی درست کنسروشون کن و هر بار میخوای بهش بده خودتم مزه کن محض احتیاط 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
دستور درستهولی آیا این غذا رو میخوره؟

من همچین چیزی نشنیده بودم 

اصلا مثلا اگه خورشت رو برنج بریزم بهش قاشق قاشق بدم میگه کثیفه برام برنج بدون گوشت بیار بعد گریه میکنه انقد عاصیم میکنه دو سه بار کتکش زدم بدتر غذا نمیخوره 

من همچین چیزی نشنیده بودم اصلا مثلا اگه خورشت رو برنج بریزم بهش قاشق قاشق بدم میگه کثیفه برام برنج ب ...

همون روش کنسرو کردنه

خیلیم مقوی میشه چون عصاره اش در میاد کامل ، برای بچه ها و بیمارا خیلی خوبه.

اما خب سوپ مانند میشه دیگه اگه میدونی میخوره درست کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

رفتی رستوران یک کاسه کوچیک سوپ‌براش بگیر یاهم همون برنج خودتون رونرم کن بده بخوره ولی اینطوری درست نکن اگه بدغذاست که عمرابخوره ترکیب جهنمیه اونم کنسروی بعدشم بچه باکتک بیشترلج میکنه غذا روبراش تزئین کن بابازی گولش بزن

هیچی نمیخوره عصبیم میکنه قاشقو پرت میکنه غذاشو میریزه بشدت لجبازه ، با بدبختی زبون بازی شوهرم یه وع ...

عزیزم منم بچه بد غذا دارم میدونم چی میگی ولی نزن تروخدا 

اینا دست خودشون نیست