2777
2789
عنوان

تهدید شدم

260 بازدید | 19 پست

سر یسری مسائل ی دعواهایی شده این چند روز و تهدیدم کردن ک بهم تجاوز میکنن

دعوام خانوادگی بوده پدربزرگم وکیله و تهدید از سوی طرف مقابل موکل بابابزرگم بوده

🤣🙁حالا شانس گوهم تنها نوه و دختر مجرد خونه منم و تهدید کردن ک مثلا ابرومو میبرن

چقد ی ادم میتونه چندشو کثیف باشه ک اینو حتا به زبون بیاره

حالا من از خونه بیرون نمیرم دوروزه 

ولی خب تف ب شرف هرکی ک خلاف میکنه وقتی یکی پیدا میشه دمشو بچینه اینطوری وحشی میشه و تهدید میکنه

پ.ن...پارتنرم گیر داده ی شاه کش داره بزارم تو کیفم ولی میترسم بگیرنش باهام بندازنم زندان🤣🤭

ولی عجیب دارم حال میکنم مرکز توجهم تا دشوری میرمم باهام میان اراده کنم ۶نفر جلوم خمو راست میشن میرن خرید برام🤣🤣🤣🤣🤭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااااا چه حال می‌کنهههه😐😐😐احمق می‌خوان بهت تجاوز کنند😐😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

فعلا بیرون نمیرم تا تکلیف پرونده مشخص شه یمدت محدود شدن بهتره فعلا

نمیدونم ولی من بودم مخفیانه از شهر میرفتم یه جای دور آبا از آسیا بیفته

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

به شما میگن یه ادم فوق مثبت نگر حتی وسط خطر تجاوزم فکر اینیکه بت توجه میشه چ خوب 😅

🤣🤣🤣خیلی خوبه فک کن بلند میشم میگن کجا میری؟ خریدی داری؟ بگو من میرم

تازه خونه بابابزرگمم لم دادم راحت