2821
2789

ماله دوران دبیرستانمه معلمون خودش یادمون داده بود ولی الان تو کتابای سوم راهنمایی هم هس 

خیلی خوبه با اینکه خراب شده ولی دوسش دارم ماله ۶ سال پیشه 

من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی خودت اینو نوشتی؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
یعنی خودت اینو نوشتی؟

نه نوشتنش که خودم ننوشتم میدونی طرح روشو باید از یجا میبردیم بعد روی مس مینداختیمش 

سلام چه نازه افرین اره توی کتاب حرفه و فن(کاروفناوری)نهم هست خیلی هم جذاب و قشنگه من برای یکی از اقو ...

😍😍😍اره منم تو کتاب فامیلمون دیدم رفتم اتاق مجردیم رو ریختم بهم پیداش کردم 😂😂😂البته خیلی زشت شده الان از دست خواهرم 😒😒😒

نه نوشتنش که خودم ننوشتم میدونی طرح روشو باید از یجا میبردیم بعد روی مس مینداختیمش 

آهان فک کردم یا خودت نوشتیش-دوران دبیرستان یکی از دوران های بیاد موندنیه😍

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
آهان فک کردم یا خودت نوشتیش-دوران دبیرستان یکی از دوران های بیاد موندنیه😍

اره یاد دوستام افتادم تو اون دوران چه خاطره هایی داشتیم بخدا