2777
2789

من نخریدم و ۱۰ ساله لازمم نشده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
سه تا ناخنمهاذیت میکنه تو سرمامیخام بعد عید برم امپول درمانیتوچیکارکردی براش چند وقته؟؟چنتا ناخنته؟؟

یه ناخن پامه نمیدونم میگن قارچه  چیه واقعا اذیتم

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ناخنت چیکاررکردی خوب شدی منم درگیرم😭

سلام عزیزم کحاته والا من دوتا ناخنام اینحوری فعلا پماد میزنم 

۵ تا از پا و دستبا پماد فکر نکنم جواب بده😭اسم پمادت چیه؟فرقی کرده از وقتی استفاده میکنی؟

مال شما چجوریه منظور چجوری میشه همشون یهو اینحور‌شدن یا کم کم من بالای ناخن پام بود امروز کنده شد😞نمیدوتم بعدش قرارع چی بشه

مال شما چجوریه منظور چجوری میشه همشون یهو اینحور‌شدن یا کم کم من بالای ناخن پام بود امروز کنده شد😞ن ...

کل  ناخن کنده شد چجوری مگه میشع؟

بله عزیزم‌کم کم اینطوری شد بدبختانه اول یه ناخنم‌بود بعد سال به سال موند سرایت کرد ب اون یکیام

کل ناخن کنده شد چجوری مگه میشع؟بله عزیزم‌کم کم اینطوری شد بدبختانه اول یه ناخنم‌بود بعد سال به سال ...

نه ازاونجایی ک سفید شده بود و زیرش خالی شده بود افتاد اون قسمت پایینی ک سالم بود مونده اون چجوری مبشه؟

نه ازاونجایی ک سفید شده بود و زیرش خالی شده بود افتاد اون قسمت پایینی ک سالم بود مونده اون چجوری مبش ...

مال منم‌اوایا اینطوری بود هی سرسری گرفتم بدتر سده الان

بنظرم خواهر هرچه زودتر درمان کنی به نفعته 

ولی مثل من بشی کار از کار گذشته و ناامید میشی ک جرا درمان نکردی