2777
2789
عنوان

در رو برای مادرشوهرم باز نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 37 پست
فقد میخام بدونم اگه مادر خودتون هم بود درو روش باز نمیکردی تا بره خونش؟ حتی اگه تو بدترین شرایط بودی ...

واقعا آدم اینطور افراد رو میبینه باید بگه خدایا پسر بهم نده دختر بهم بده عروس رو هرکاریش کنی عروس هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دستشویی نمیرن؟😁😁

خوب چاره ای نیست عزیزم جز اینکه بگی مامان من هربار میرم حموم می فهمم شما اومدید دم در من شرمنده ام واقعا واینکه میتونی یه نشونه بذاری پشت در وقتی میری حمام که این اگ اومد ببینه حمومی راه بهتری به ذهنم نمیرسه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
فقد میخام بدونم اگه مادر خودتون هم بود درو روش باز نمیکردی تا بره خونش؟ حتی اگه تو بدترین شرایط بودی ...

خوب معذبه خونه اش بهم ریخته اس

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
فهم و کمال چیز خوبیه پدرو مادر همسر هم عین پدرو مادر خودت باید ببینی

چرا الکی توقع ایجاد می کنید بالا برید پایین بیاید هیچکس پدر و مادر خودم ادم نمیشه . ادم معذبه و رودروایسی داره 

همون طور که هیچ پسری نمیتونه مادر پدر زنش و مثل پدرمادر خودش و ببینه

بهترینشون هم ادم گاهی حوصلشون و نداره . ادم حتی گاهی حوصله پدر و مادر خودشم نداره

معذب چی چجور دلت میاد اونام پدر مادرتن برو از دلش دربیار معلوم ک ناراحت شده

عزمزمه عمدا نبوده که

کلا یکی دوبار عمدا بود که واقعا شرایطشو نداشتم خیلی بد بود مثلا لباسم اصلا مناسب نبود 

بقیه موارد هیچ قصدی در کار نبود

اینم بگم هیچ جوره نمیشه مثل پدرمادر خود ادم

همیشه که این کارو نمیکنم 

اونقدرام بی درک و شعور نیستم که کلا درو باز نکنم

میگم دو سه بار پیش اومده اینجوری شده

پدرمادر خودم خیلی فرق داره ، آدم با مادر خودش راحتتره و رودبایسی نداره اصلا 

بیکار و تنها...خب شمام اگ خونه داری مث اون بیکاری و تنها....اگ ب قصد وا نمی کنی ی جوریه

من معمولا خودمو با کار خونه سرگرم میکنم و زیاد بیکار نمیشم

خونه اونا هم خیلللی حوصله م سر میره ، رسما میشینم دیوارارو نگاه میکنم از بس کم حرفن و منم حرف پیدا نمیکنم

به قصد نبوده جز یکی دوبار کع اونم شرایطم بد بود مثلا لباسم نامناسب بود یا خونه خیلی وضعش بد بود

فک کن اینهمه درد بکشی بچه پسر بزایی تهش عروست درو روت وا نکنه ..

مگه گفتم هر سری میاد درو باز نمیکنم عزیزم ؟؟؟

کسی که روزی دو سه بار هی بیاد خونت و مدام استرس داشته باشی باز الان میاد