2777
2789
عنوان

کنکور تجربی لطف کنین بیاین

63 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من الان یازدهم تجربی هستم میخام دوره جامع زیست استاد عظیمی  رو بخرم

میگن که مطالب یه مقداری تغییر کرده 

الان این دوره برای من که ۱۴۰۵ کنکور دارم مناسبه؟؟ 

بیشتر استرس تغییراتشو دارم شما بودین میخریدین یا نه

نگین زوده چرا جامع میخری من مشکل مالی دارم نمیتونم امسال یازدهم جدا بخرم بعد سال دیگ جامع بخرم

صبر کن تابستون جامع ثبت نام کن واسه ۴۰۵

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

وا خوب بزار سال بعد جامع بخر 

خیلی تغییرات داشته واقعن مناسب کنکور ۴۰۵ نیست ضرر میکنی الان با آلا ک رایگان هست پیس برو استاد موقاری‌ واقعن عالی هستن سال بعد استاد عظیمی رو بخر ک کتاب خودتو تدریس کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدم میخوای دوره مخصوص 1404 سالیانه رو بخری که همش آفلاینه؟

اره اخه ضعیفم چیزی نمیفهم 

حس میکنم اگه تابستون سال دیگ بگیرم نمیرسم همه شو ببینم دهمم هست اخه

خب به نظرت میتونم ویدیو هاشو تموم کنم تو تابستون؟ اخه از تیر ماه باید برم مدرسه یه مقدار وقتم گرفته ...

از تابستون ۴۰۴ تا تابستون ۴۰۵ وقت داری برای تماشای ویدئوها

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.