دوستان دو نفر زن و شوهر مثلا درآمد یکی 25 ت و درآمد دیگری 18 تومن باشه، چجوری می تونن پول جمع کنن که مثلا پارسال تونستن اینا رو بخرن و پولش رو بدن؟
گوشی آیفون در حدود 80 تا 100م ماشین خارجی حدود یک و نیم میلیارد شهریه دانشگاه حدود 30-40 میلیون تقریبا هر ماه یک دست لباس برای خانواده 3 نفره
یه طلا در حد 40-50 میلیون خورد و خوراک و تفریح که شما در حد ماهی یک یا دو بار شام بیرون رفتن حساب کنین
از حقوقشون هم ماه به ماه یه مبلغی قسط کم میشه بابت وام و اینا که می مونه 18 و 25 تومان که گفتم. یعنی خدا به پول افراد متاهل برکت بیشتری میده تا فرد مجرد؟ یا واقعا عادیه؟ (البته خدا بیشتر بهشون بده و پول همه آدم ها براشون پر از خیر و برکت باشه)
نمی تونم که مستقیم بپرسم. اینجا هم چون ناشناسه گفتم شاید سوال من سوال کس دیگه ای هم باشه و همه در کنار هم یاد بگیریم و بتونیم زندگی بهتری برای خودمون و اطرافیان بسازیم. یه جاهایی خرج و مخارج رو تغییر دادم وگرنه کاملا چیزایی که گفتم نبود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا ماشین هم ی مبلغی پیش پرداخت میدی .ثبت نام میکنی و بعد از چند ماه ماشین و بهت میدم و هر دوماه یکب ...
خانم پیش پرداخت 1.5 میارد میشه چقدر ؟ بعدم با این هزینه ها که کردن چه جوری میخواد 2ماه یه بار 100 میلیون بده اینا کلا ماهی 43 میلیون حقوقشونه بعد چجوری میخوان 50 میلیون بدن به قسط ماشین