2777
2789
عنوان

پول از کجا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 32 پست
از خودشون بپرس که یاد بگیری

نمی تونم که مستقیم بپرسم. اینجا هم چون ناشناسه گفتم شاید سوال من سوال کس دیگه ای هم باشه و همه در کنار هم یاد بگیریم و بتونیم زندگی بهتری برای خودمون و اطرافیان بسازیم. یه جاهایی خرج و مخارج رو تغییر دادم وگرنه کاملا چیزایی که گفتم نبود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موشکافی نیس. واقعیته. ما خودمون هم باید یاد بگیریم که پول رو چطور خرج کنیم. شما وقتی می بینین یکی سا ...

خب شما میخوای چیزی رو یاد بگیری مگه نباید از کسی که بلده یاد بگیری چرا از خودشون نپرسیدی ؟

نظر خودمم بگم چیزایی که گفتی خریدن واقعا چیزای خیلی زیاد یا خیلی گرونی نبودن میتونن با وام و قسط تهیه کنن

ماشین و گوشی و حتی خونه الان قسطی شده دیگه میتونن بخرن

شایدم از طرف خانواده هاشون ساپورت میشن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

خب شما میخوای چیزی رو یاد بگیری مگه نباید از کسی که بلده یاد بگیری چرا از خودشون نپرسیدی ؟نظر خودمم ...

بله اما سوال کردن مستقیم رو نمیشه پرسید چون فکر می کنن که نظر داری به زندگی شون. همه هم رازشون رو برای آَنا مستقیم فاش نمی کننن. 

نمی تونم که مستقیم بپرسم. اینجا هم چون ناشناسه گفتم شاید سوال من سوال کس دیگه ای هم باشه و همه در کن ...

این چیزا اصلا فرمول و قانون خاصی نداره 

یه خانواده ممکنه بهشون ارث برسه 

یکی ممکنه در کنار شغلش بیزینس داشته باشه و‌به کسی نگه

یکی وام زیاد میگیره 

و یکی ممکنه در بعضی موارد زندگی خیلی صرفه جویی کنه 

و هزار دلیل دیگه 

پس نمیشه گفت همه یه مدل پیشرفت میکنن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

چرا ماشین هم ی مبلغی پیش پرداخت میدی .ثبت نام میکنی و بعد از چند ماه ماشین و بهت میدم و هر دوماه یکب ...

خانم پیش پرداخت 1.5 میارد میشه چقدر ؟
بعدم با این هزینه ها که کردن چه جوری میخواد 2ماه یه بار 100 میلیون بده
اینا کلا ماهی 43 میلیون حقوقشونه بعد چجوری میخوان 50 میلیون بدن به قسط ماشین

کاربر اقا هستم 

این چیزا اصلا فرمول و قانون خاصی نداره یه خانواده ممکنه بهشون ارث برسه یکی ممکنه در کنار شغلش بیزینس ...

تایید میکنم حرف ایشونو

خانواده همسر من رمزشون اینه که خیلی صرفه جویی میکنن

ملک و طلا زیاد دارن اما ببینی اصلا بهشون نمیاد

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

تایید میکنم حرف ایشونوخانواده همسر من رمزشون اینه که خیلی صرفه جویی میکننملک و طلا زیاد دارن اما ببی ...

درسته 

بعضی افراد هم شم اقتصادی خوبی دارن اهل ریسک هستن .و از فرصت ها استفاده میکنن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

آخه مثلا یه مجرد می خواد خونه یه میلیاردی بخره هی بالا پایین می کنه تا بتونه خونه بخره اما یه متاهل ...

چون دو نفر در آمد دارن 🫤

آخه اینم سواله

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

خانم پیش پرداخت 1.5 میارد میشه چقدر ؟بعدم با این هزینه ها که کردن چه جوری میخواد 2ماه یه بار 100 میل ...

دقیقا منم به اقساط فکر می کنم هرچقدر که بگیم طولانی مدته، باز هم یه جای کار پازلش درست در نمیاد.
خوش به حال اونایی که این رمز و فرمول رو بلدن.