2777
2789
عنوان

پول از کجا میاد

196 بازدید | 32 پست

دوستان دو نفر  زن و شوهر مثلا درآمد یکی 25 ت و درآمد دیگری 18 تومن باشه، چجوری می تونن پول جمع کنن که مثلا پارسال تونستن اینا رو بخرن و پولش رو بدن؟

گوشی آیفون در حدود 80 تا 100م
ماشین خارجی حدود یک و نیم میلیارد
شهریه دانشگاه حدود 30-40 میلیون
تقریبا هر ماه یک دست لباس برای خانواده 3 نفره

یه طلا در حد 40-50 میلیون
خورد و خوراک و تفریح که شما در حد ماهی یک یا دو بار شام بیرون رفتن حساب کنین

از حقوقشون هم ماه به ماه یه مبلغی قسط کم میشه بابت وام و اینا که می مونه 18 و 25 تومان که گفتم.
یعنی خدا به پول افراد متاهل برکت بیشتری میده تا فرد مجرد؟ یا واقعا عادیه؟
(البته خدا بیشتر بهشون بده و پول همه آدم ها براشون پر از خیر و برکت باشه)

خب ۴۳ میلیون میشه 

و میشه با این پول خرید اینارو طی یکسال 

چه ربطی به برکت زندگی متاهلی و مجردی داره؟

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم با هزار جور قسط و وام .و مطمئن باش با شغل دوم و سوم.که شماها بیخبرید.

شوهر من دستفروشه من 4تا بچه دارم و دقیقا هرچی بگی داریم اما با قسط و وام و هزار جور بدبختی .که کسی خبر نداره .معمولا همه ظاهر و میبینن 

چه دقیقم هم موشکافیشون کردی بخدا می‌ترسیم یه چی بخریم از دست مردم

موشکافی نیس. واقعیته. ما خودمون هم باید یاد بگیریم که پول رو چطور خرج کنیم. شما وقتی می بینین یکی سالی یه دونه خونه می خره خیلی خوبه که ازش یاد بگیرین نه اینکه بگین نه به من چه. یاد گرفتن قشنگه. آخرش هم گفتم خدا بهشون برکت بده

خب ۴۳ میلیون میشه و میشه با این پول خرید اینارو طی یکسال چه ربطی به برکت زندگی متاهلی و مجردی داره؟

آخه مثلا یه مجرد می خواد خونه یه میلیاردی بخره هی بالا پایین می کنه تا بتونه خونه بخره اما یه متاهل می خواد خونه بخره، خونه یه میلیاردی جور میشه کنارش یا سفر خارجی هم جور میشه. اما مجره هنوز باید جمع کنه درحالیکه خرج دیگه ای نداره.

اومدم همینو بگم

موشکافی نیس. واقعیته. ما خودمون هم باید یاد بگیریم که پول رو چطور خرج کنیم. شما وقتی می بینین یکی سالی یه دونه خونه می خره خیلی خوبه که ازش یاد بگیرین نه اینکه بگین نه به من چه. یاد گرفتن قشنگه. هوش مالی یاد گرفتنیه.  آخرش هم گفتم خدا بهشون برکت بده و اصلا قصد موشکافی نداشتم. اینا رو همه رو مثال نوشتم. مثلا اون طلا یه چیز دیگه بود که من نوشتم طلا.

موشکافی نیس. واقعیته. ما خودمون هم باید یاد بگیریم که پول رو چطور خرج کنیم. شما وقتی می بینین یکی سا ...

از خودشون بپرس که یاد بگیری 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خرج هایی که کردن با این حقوق در میاد ولی ماشین رو نمیشه خرید یا وام گرفتن یا از قبل داشتن

چرا ماشین هم ی مبلغی پیش پرداخت میدی .ثبت نام میکنی و بعد از چند ماه ماشین و بهت میدم و هر دوماه یکبار باید حدود 40تا 120میلیون قسطبدی بسته به مدل ماشینت .