2777
2789
عنوان

یبارم خاستگار اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط چاییولی کلا داداشم غیرتش اجازه نمیده برا مردا میوه ببرم تا کمر خم شم 😂

خب من از شانسم داداشم حضور نداشت رفته بود نمی‌دونم کجا دیگه بعد اینکه پذیرایی کردم رسید خونه برا همین مجبور شدم خودم تنها از همه پذیرایی کنم جلسه اول خواستگاری بود 

اتفاقا شوهرم میگه همیشه که من خیلی خوشم اومد که تو از اول خاستگاری پیشمون بودی نرفتی قایم بشی تو اتاق بعد مامانت صدات بزنه تا با ناز و عشوه بیلی چایی بیاری راست میگه من خودم در حالو باز کردم که بیان تو بشینن وقتی رسیدن خونمون 

همچنین میگه خیلی خوشم اومد که خودت پذیرایی میکردی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب من از شانسم داداشم حضور نداشت رفته بود نمی‌دونم کجا دیگه بعد اینکه پذیرایی کردم رسید خونه برا همی ...

عزیزم😍درستشم همینه ک چی دختر قایم بشع😐

منم سلام علیک میکنم میرم آشپزخونه چایی میارم میشینم پیش خانوما

بعدش میگن برید حرف بزنید 

عزیزم😍درستشم همینه ک چی دختر قایم بشع😐منم سلام علیک میکنم میرم آشپزخونه چایی میارم میشینم پیش خانو ...

آره اینجوری بهتره 

این که دختر بره قایم بشه مامانش صداش کنه برا قدیما بود 

منم همینجوری دوست دارم 

حالا که دیگه قرار نیست دوباره خواستگار بیاد اما اگه قرار بود که میومد حتما بازم همین کارو میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛