نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین
خودم تحقیق کردم انلاین هست تاریخ تولدتو وارد کن میگه هر سباره در کدام خانت هست بعد تفسیرش رو پی ...
از استرو سیک گرفتی؟
اره اینارو میدونم تا حدودی دوره گذروندم و بلدم
در اصل که درسته ولی تفسیر چارت کار هرکسی نیست شاید تو ایران انگشت شمار بلد باشن که اونها هم وقتشون ر ...
دقیقا🤕