2777
2789
عنوان

از نظر شما در چه حدی هست این آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا راحت باش

سطح پایین نیستی اتفاقا با سواد و تحصیل کرده ای فقط مصرف گرایی ینی تمام نیازهات با پول پدرت رفع میشه.. مثلا الان تو این سن و موقعیت و تحصیل فکر میکردم یه شغل خوب و حقوق خوب داشته باشی همین. این انتظار ازت میره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دور سرت بگردم لول آدما رو شخصیت و نوع حرف زدنش مشخص میکنه جسارت نباشه به شما کلی میگم مثاله طرف هست ...

یک اینکه شما با این طرز صحبتتون مشخضه که چقدر با شخصیت و لول هستید👏👏🙏🙏 کاملا با حرفاتون موافقم ولی منظورم این بود میشه به این ادم از این جهات تحقیر کرد؟

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂
سطح پایین نیستی اتفاقا با سواد و تحصیل کرده ای فقط مصرف گرایی ینی تمام نیازهات با پول پدرت رفع میشه. ...

بله کاملا درسته ولی شغل مورد نظر دکتری میخواد

داره درس ميخونه و نيازي به كار نداره مگه چيه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یک اینکه شما با این طرز صحبتتون مشخضه که چقدر با شخصیت و لول هستید👏👏🙏🙏 کاملا با حرفاتون موافقم و ...

نظر لطفته گل من 

هیچ ایراده نداره قشنگم 

کار کردن و مستقل بودن خیلی قشنگه بخاطر پول و سرمایه نه 

کلا آدمی که کار می‌کنه تو اجتماعه 

رفت و آمد داره 

شخصیتش به قو‌لی لول آپ میشه 

اینکه شما شاغل نیستید و فکر میکنید چیز بدیه خیر این موضوع کاملا شخصیه و به شخص شما مربوطه 

هیچ کسی نمیدونه تو زندگی یه آدم دیگه چی میگذره شاید شما 

چیزی تو ذهن دارید که اصلا نیازی به کار کردن نیست و 

ایده‌ای دارید که میخواید پیادش کنید و اصلا ربطی به کار کردن نداره 

ولی مستقل و شاغلم باشه چیز بدی نیست و قشنگه 

چه بهتر که شما پدرتون از نظر مالی اوکین‌ و میتونن حامیتون باشن البته اگه خودتون قبولش داشته باشید

نظر لطفته گل من هیچ ایراده نداره قشنگم کار کردن و مستقل بودن خیلی قشنگه بخاطر پول و سرمایه نه کلا آد ...

بله کاملا درست میفرمایید ولی خب ادمای سنگ دل زیادن که به راحتی دل میشکونن و باعت میشن ادما به خودشون حس بد داشته باشن

بله کاملا درست میفرمایید ولی خب ادمای سنگ دل زیادن که به راحتی دل میشکونن و باعت میشن ادما به خودشون ...

این حرفا رو آدمای فوق لاکچری هم درگیر می‌کنه 

چیز مهمی نیست عزیز دلم 

شما اگه بخوای به حرف این و اون توجه کنی نباید زندگی کنی 

باید بشینی دنبال جواب دادن به اینکه سوءتفاهم مرد رو رفع کنی 

مثل دایرکت جواب دادنه تا بیای کل سوالای مردم رو جواب بدی کل روزت تموم شده و وقتی برات نمونده 

به فکر خودت باش