2777
2789
عنوان

احوالات یه زن باردار 🥲

139 بازدید | 14 پست

من بجای حالت تهوع و استفراغ و بیزاری از غذا بشدت مشکلات روحی پیدا کردم به هر چی نگاه میکنم میزنم زیر گریه جوری ک با گریه خوابم می‌بره

امروز خونه بشدت بهم ریخته بود و میوه و خوراکی تموم بود من از صبح حال نداشتم موهامو ببندم

شوهرم تا جایی ک میشد برام جمع کرد 

صبح به مامانم گفتم زنگ بزن به خاله اگه میاد شوهرم بره خرید و خونه رو جمع کنه گفت نه نمیاد بخواب 

حالا ساعت ۳ صدام زده دو تا خاله هام با بچه هامون دارن میان

میگم وضعیت منو ببین بذار بیان بالا منم میام حالم خوب نیست شوهرم رفت سرکار 

هم مامانم هم بابام درو روم بستن و قهر کردن

رفتم به بدبختی جمع کردم میگم بیا پایین تا میان میگه نه ممنون زنگ زدم ک نیان

الان کی مقصره واقعا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

من بچم داره سقط میشه😭😭😭😭😭😭😭

آخی عزیزم چرا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خاله خودتو ناراحت نکن.تو ک بهشون بی احترامی نکردی.بخاطر مادرتم خودتو ناراحت نکن چون اون باید ح ...

کادوی عروسیم بابام یه طبقه بهم داد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل خودت زود به هم میریزم و استرس میگیرم اصلا دلم نمیخواد جایی برم و کسی بیاد...هم کارای خونه تک ...

من با بد بختی خونه تکونی کردم با شوهرم دوتایی 

ولی بعضی روزا واقعا حالم بده 

من ماه چهارمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکنه...ولی تاپیک هات جنجالیه نمیتونم حرفتو باور کنم

باور نکن از بس زخم زبون زدن 

شوهرم اومد خونه دید همجا نامرتبه کم کم داشتم خونه تکونی میکردم کلی بد و بیراه گفت که خونه چرا اینجوریه

مجبور شدم بیشتر کار کنم

لگنمم و زیر شکمم درد میکرد

بعد رو صندلی نشسته بودم خم شدم چیزی از زمین بردارم بخدا یه صدای شکستن مانندی از تو شکمم اومد

خیلی میترسم نکنه طوریش شده باشه

آخی عزیزم چرا

باور نکن از بس زخم زبون زدن 

شوهرم اومد خونه دید همجا نامرتبه کم کم داشتم خونه تکونی میکردم کلی بد و بیراه گفت که خونه چرا اینجوریه

مجبور شدم بیشتر کار کنم

لگنمم و زیر شکمم درد میکرد

بعد رو صندلی نشسته بودم خم شدم چیزی از زمین بردارم بخدا یه صدای شکستن مانندی از تو شکمم اومد

خیلی میترسم نکنه طوریش شده باشه

ب ی ورت دیوانه ای خودتو حرص میدی پاشو جمع کن خودتو

دسته خودم نیست الان بشدت حساسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ کادوی لوکسی.شوهرتم خونه داشت خودش

نه نداشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40