2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید ۶۰ ملیون بدهذب تکنولوژی ۴ سال پیش؟ فقط بخاطر کلاسی ک داره؟

اگه بخاطر کلاسش بود میگفتم بره ۱۶بخره نوشته قیمتش مهم نیست ایفون۱۳ فوق العاده خوش دسته هم هنگ و داغ نمیکنه هلث باتریش خیلی خیلی خیلیییی دیر به دیر پایین میاد کیفیت دوربینش هم نسبتا خوبه کار باهاش راحته من خودم داشتم احمق شدم فروختم ۱۵خریدم دوباره میخوام ۱۳ بخرم چون ۱۵ باید ریجستری بشه که کلی هزینه داره مشکل انتن داره نتش هی قطع و وصل میشه کیفیت دوربینش دقیقا مثل۱۳ خیلی خیلی خیلی تفاوت کمی دارن

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

اگه بخاطر کلاسش بود میگفتم بره ۱۶بخره نوشته قیمتش مهم نیست ایفون۱۳ فوق العاده خوش دسته هم هنگ و داغ ...

۶۰ ملیون میخواد بده ۱۳ 

همین مبلغ رو میده ۲۳ اولترا میگیره 

پرچم دار سامسونگ میگیره دستش امکانات بالاتری هم میده 

کاربر اقا

۶۰ ملیون میخواد بده ۱۳ همین مبلغ رو میده ۲۳ اولترا میگیره پرچم دار سامسونگ میگیره دستش امکانات بالات ...

کلا گوشی های سامسونگ سریع هنگ و داغ میکنن شارژشون خود ب خودی خالی میشه من ۲۱ اولترا داشتم

حساب کاربری دست دونفرهست🤍