2777
2789
عنوان

فکر کن 😬😬😬

69 بازدید | 13 پست

پریود باشی کمر درد خونریزی....معده درد .....خونه رو جمع کردی وسط خونه تکونی یه عالنه هم ظرف مونده ....در کی ررررری ترین حالت ممکن هستم 😕

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ولشون کن الان باید استراحت کنی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پریودی برا چی خونه تکونی میکنی

عقل ندارم بخدا....دوفاستونم خوردم این ماه هم درد دارم هم خونریزی

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
فحش نمیدای هم ما می‌فهمیدیم وضعیت بدیه

حموم نرفتم دیگه فاجعه🤣

من پریودم رفتم حموم چندتا پادری شستم خودم حموم کردم الان دل درد گرفتم

روز چند رفتی....منم خیلی دلم میخواد برم ...بو گرفتم امروز سومین روزه 

اصلا خونه خیلی شلوغه

خب شلوغ باشه وقتی حالت بده بزار برا فردا

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️