2777
2789
عنوان

از وقتی چاق شدم😊🥹

474 بازدید | 16 پست

من رابطم با نامزدم خوب بود 

همهچیز عالی بود و هیچوقت فکر نمیکردم که چاق شدنم رو رابطم تاثیر بزاره در این حد

من از زمانیکه تپل تر شدم  ، منظورم از چاق، چاق شکمی نیس. من خوش اندام تر و بشدت خوشگل تر شدم، واقعا تعریف نمیکنم ولی عکسای الانم با قبلا اصلا قابل مقایسه نیس

به هر حال از زمانی که تپل شدم، نامزدم هی میخواد ببینتم. بشدت مشتاقه که همو ببینیم و یا تنها باشیم. رابطه ی جنسیمون خیلی بهتر شده

و در کل حس میکنم بیشتر دوستم داره

البته که من به خاطر نامزدم چاق شدم 

میخواستم بگم خانوما شما هم ببینید علاقه ی همسرتون چیه شاید با یه حرکت خیلی چیزا بهتر بشه و تغیر کنه

😊🥹

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطو تونسی چاق شی دارویی چیزی؟

اصلاح برنامه ی غذاییم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

علاقه ی همسر منم همینه متاسفانه😂😐مثل گوسفند ببخشینا میبرم رو ترازو ک نکنه کم کرده باشم

😑🤣🤣🤣

منم بهم میگ اصلا لاغر نشی چون من به چاقیت عادت کردم و دعوای بدی میشه اگ لاغر بشی😑🤣🤣

ولی علاقش بیشتر به رابطه جنسیه نه خودت عزیزم

شایدم این باشه گلم ولی عشقش بهم ثابت شده 

توضیح بیشتر لطفا

تو تاپیکای قبلم هست

من قبلا به دلیل بعضی چیزا. کلا چیزی نمیخوردم صبحانه که اصلا سااتای 3 بعدالظهر ناهار میخوردم گاهی اوقات هم 4 

تا شام باز هیچی نمیخوردم

ولی الان روزی 6وعده غذا میخورم صب ساعت 6 بعد 9 بعد 12 بعد 3 بعد 6 بعد 10 

همین

من اخه بی اشتهام

منم بودم 

اروم اروم اشتهام زیاد شد

الان چند کیلویی عزیزم 

منم دقیقا وقت عقدم۵۰ کیلو بودم خیلی خوبودیم از اول ولی الان که شدم۶۲ خیلییی خوش اندامتر شدم و شوهرم همیشه ازم تعریف میکنه معلومه خیلی بیشتر دوس داره وقتیم میگم یکم لاغرکنم بیام رو۵۸ دعوا میکنه میگه چاقترم بشی دوست دارم پس رژیمو دورشو خط بکش و اینکه من چیزی استفاده نکردم یا حتی رژیم غذایی هم نداشتم بخاطر شوهرم انگار بهم ساخت ازدواج