2777
2789

از این جمله های مقایسه ای و بیخود متنفرم

نه اصلا همچین چیزی نیست

نسل قدیم بهشون نگفتن عزت نفس داشته باش و اگه کسی بهت بی احترامی کرد جلوش وایسا! بهش گفتن هرکی هرچی گفت فقط سرتو بنداز پایین و هیچی نگو....

نسل جدید پرو نیست فقط از حقش دفاع میکنه و عزت نفس داره! نمیزاره هرکی هرچی دلش بخواد بش بگه!

نسل جدید پرو نیست فقط یادگرفته به کسایی که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن احترام نزاره....

پس انقدر نگید ما همسن شما که بودیم فلان بودیم....یا نسل جدید بد و زبون درازن

نسل جدید برای شخصیتش ارزش قائله اسم این بی ادبی و پرو بودن نیست!

عاشق گربه ها🥺🍓❤

من نسل جدیدم و اعتراف میکنم نسل ما، احترام کمتر حالیشونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تو هردوره ای هرجور ادمی هست...تامام

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نسل جدید هنوز چیزی نگفته میخورن آدمو یا معلمای بیچاره از دستشون گریه میکنن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من نسل جدیدم و اعتراف میکنم نسل ما، احترام کمتر حالیشونه

من نسل جدیدم و فقط با کسی که بهم بی احترامی کنه مثل خودش برخورد میکنم شما جمع نبند همه رو

عاشق گربه ها🥺🍓❤
من نسل جدیدم و فقط با کسی که بهم بی احترامی کنه مثل خودش برخورد میکنم شما جمع نبند همه رو

خب اینکه فکر میکنی جواب دادن میشه حق و حقوق گرفتن

و جواب ندادن میشه بدبخت و تو سری بودن

این اشتباهه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من عزت نفس و دفاع از حقی نمیبینم فقط پررویی و طلب کاری بیجاست. اتفاقا اگه به جنبشهای دانشجویی و فعالیتهای متولدین دهه شصت و قبلش نگاه کنید میبینید کاملا برعکسه.

ادبی هم اصلا ربطی به اینا نداره و از طرز صحبت آدما مشخصه.

ضمنا من زیر سالم فکر نکنم نسل قدیم باشم. مودبم نیستم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ادب و احترام کمتره تو نسل جدیدکه با حق و عزت نفس فرق میکنه

احترام گذاشتن با دفاع از حق متفاوته

شما یکی بت فحش بده بهش لبخند میزنی و میگی ممنون برای احترام گذاشتن؟!

عاشق گربه ها🥺🍓❤