2777
2789
عنوان

بابام نباید ازدواج میکرد

317 بازدید | 18 پست

خوابیده خونه یه گوشی گرفته دستش هرهر میخنده اصلا هم زن و بچه اش براش مهم نیستن

اون وقت من تو اوج جوونی موهام سفید شده و فکر اینم حقوق من و داداشم تا آخر ماه کفاف میده یا نه حتی نمیتونم بخندم  

بینمون اندازه یه دنیا فرقه انگار دنیا وارونه شده تا بوده باباها فکر خرج زن و بچه اشون بودن و دخترا پا مینداختن رو پا  

بیکاره؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنین مرده ، یا فکر کنین مریض افتاده تو خونه کلا نادیده بگیرینش اینجوری تحملش راحتتره

منم با شما موافقم.حرص پدرشو بخوره خیلی بیشتر از کار کردن بهش فشار میاد

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

مثل بابای من صد پله بدتر بابای شماست تا بوده تو خونه بوده پولاش خرج زن بازی میکرده بعد زبونش اینقدر درازه فحش میده داد بیداد نیکنه من که جوونیم تباه شد به خاطر این پدر هرزه هم ازدواج نکردم چون هر کی شوهرم میشد فقط به خاطر بابام سرکوفت میزد

یکی از دوستام پدرِ بی عرضه‌اش علاوه بر اینکه کار نمیکرد و خرجشونو عموهاش میدادن، کلی هم قرض بالا میاورد. دختره خوشگل بود ولی چون سنش کم بود عقل درست حسابی نداشت و فک کنم نمیتونست رو حرف پدرش حرف بزنه چون پدرش  آخرش نذاشت با پسرعموش ازدواج کنه و رفت اینو داد به یه چاق بی ریخت که بیشتر از ۱۵ سال ازش بزرگتر بود و پول داشت. 😐 کلی از اینم تیغیدن آخرش طرف چون کارش خلاف بود ورشکست شد کرونا گرفت مرد و این دختر بیوه شد. بعدشم باز اینو داد به یه معتاد بی مصرف.

بعضی پدرا پدر نیستن ، از صدتا دشمن بدترن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مثل بابای من صد پله بدتر بابای شماست تا بوده تو خونه بوده پولاش خرج زن بازی میکرده بعد زبونش اینقدر ...

دقیقا منم روم نمیشه ازدواج کنم خواستگار میاد حرفای بی ربط میزنه خجالت زده امون میکنه