2777
2789

ای جانم...خدا خودش کمک کنه و زود دامنتو سبز کنه....پیگیری کردی علتشو؟مشکل از کجاس؟برو برا ivf

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی محمد وال محمد انشالله هرچ زودتر دامنت سبزشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
ای جانم...خدا خودش کمک کنه و زود دامنتو سبز کنه....پیگیری کردی علتشو؟مشکل از کجاس؟برو برا ivf

مشكلى ندارم، خودمو شوهرم همه آزمايشارو داديم ولى نميشه نميدونم چرا

داغونم الان

من دختر عموم 10 سال باردار نشد دکتر گفت شوهرش باید عمل میکرد خودش هم پریود نمی شد اصلا سالی یکبار ... اصلا قید بچه رو زد .. بعد از 10 سال یک روز حالش بد میشه میره دکتر دکتر آزمایش میگیره میبینه باردار ه خود دکتر باور ن میکرد فرستاد سونو فهمیدن 3 ماه بار داره ..

قربان وفای سگ ♥️

سلام ویولت جان

حتما منو میشناسی

امروز تو اون تاپیک باهم حرف زدیم

ویولت عزیز

من این ماهی که گذشت قرار بود آی یو آی شم

از روز ۵ پریودی قرص لتروزول خوردم و روزای ۷ و ۸ و ۹ پریودی روزی یه دونه آمپول اچ ام جی زدم.

اولین روزی که آمپول زدم شبش به شدت تب و لرز کردم و حالم خیلی بد بود، فرداش که میشد شب یلدا من زیر سرم بودم و بعدش انگشتا و کف دست و پاهام پرشد از تاول های ریز و درشت قرمز و به شدت میخارید.

روز ۱۰ پریودی رفتم سونوگرافی شدم و دوتا فولیکول به سایزای ۱۳ و ۱۵ داشتم. دکتر بهم گفت باید بری دکتر عفونی و اون مجوز کتبی بده تا ما آی یو آی کنیم. دکتر عفونی اول ازم آزمایش گرفت بعد مشخص شد به آمپول اچ ام جی حساسیت دارم و گفت دیگه نباید این دارو رو مصرف کنی، اون همه درد کشیدم اون همه زجه زدم ولی بی فایده بود چون آی یو آیم کنسل شد. دقیقا همون روز خبر بارداری همسر پسرعمه مو شنیدم.

فقط خدا میدونه چقدر گریه کردم چقدر زجه زدم چقدر حالم بد بود. منم تمام قرصامو قطع کردم.

این ماه فقط روزای ۱۲ و ۱۴ و ۱۶ پریودیم اقدام داشتم چون همسرم همکاری نکرد. و دو روز پیش پریود شدم

هنوز نمیخوام باور کنم که پریود شدم

اینا رو بهت گفتم تا بگم درکت میکنم با بند بند وجودم. ولی کاری از ما برنمیاد. تو این مساله ما بی دفاعیم و همه چیز به خواست خدا برمیگرده

سلام ویولت جان حتما منو میشناسی امروز تو اون تاپیک باهم حرف زدیم ویولت عزیز من این ماهی که گذشت ...

دقیقا گلم خیلی زجه و گریه و حتی کفر گفتم ولی واقعا تسلیم شدم و گفتم خدا نمیخاد منم راضی ام واقعا 1 درصد دیگ بهش فکر نمیکردم کلا دوماه کشید شدم

خدا همه آرامشم تویی ❤
دقیقا گلم خیلی زجه و گریه و حتی کفر گفتم ولی واقعا تسلیم شدم و گفتم خدا نمیخاد منم راضی ام واقعا 1 د ...

من یک بار باردار شدم ولی سقط شد 

اگه میموند من آخر این ماه باید زایمان میکردم

منم میخوام رو خودم کار کنم تا دیگه بهش فکر نکنم

یک سال و چهار ماه از زندگیم به فکر به بچه گذشت

نمیخوام دیگه فرصت زندگی کردنو از خودم بگیرم

من یک بار باردار شدم ولی سقط شد  اگه میموند من آخر این ماه باید زایمان میکردم منم میخوام رو خ ...

بهترین کار کردی منم بعد 5 سال واس دومی اقدام کردم مونده بود الان دوماهش بود ولی سقط شد توکل ب خدا الان 3 ماهه تو اقدامم

خدا همه آرامشم تویی ❤