اگه کسی هست که اونجا زندگی میکنه یا قبلا کرده باشه چند تا سوال دارم... یکی این ک من شنیدم برای خارجیا مخصوصا ایرانیها حتی پزشکو و دندونپزشک کار نمی دن اونجا مگه اینکه ب حقوق خیییلی کم راضی بشن... یکیم یکی از آشناهامون ک 4 سال استانبول زندگی میکرد ب من میگفت ب هیچ عنوان با یه ترکیه ای ازدواج نکن چون اونا ب زنها ذره ای ارزش نمی دن ... گفت ب فیلماش نگا نکن چقد رمانتیکه در واقعیت زنشونو ب چشم کلفت میبینن و اصلا ب شان زن ارزش قائل نیستن...
خوب و بد همه جا هست اما به شخصه از اخلاق ترکیه ای ها خوشم نمیاد شاید برای تفریح و تور رفتن تو کشورشون خوب باشه اما وقتی که برای زندگی دایم و ارتباط 24 ساعته باشه نمی پسندمشون ترکیه زندگی نمیکنم اما تجربه شخصی خودمو گفتم ابنکه میگن با ایرانی ها خوبن بله چون داری تو کشورشون توریستی پول خرج میکنی شرایط فرق داره مردمان بدی نیستن ولی خب اخلاقشونو دوست ندارم همچبنم با ایرانی ها خوب نیستن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بین ارزش گذاشتن به زن باید گفت قربون ایرانی های خودمون
البته خوب و بد همه جا هست حتی تو کشور خودمون
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به نظر من تو ايران و تركيه يه اندازه به زن ارزش ميدن
بله ولی تو شهری ک ما زندگي میکنیم ب مقام زن خیلی ارزش قائلن و کلا تو خونه حرف حرف خانمه واسه همین این آشنامون ب من میگفت با سطح پایین ترین پسر شهر خودمون ازدواج کنی خوشبخت تری تا این ک با یه ترکیه ای ازدواج کنی...
عزیزم کی گفته؟ یکی از فامیلای دوستای ما نمیدونم تخصص تو ماشین الات داشت. ی شرکت ترکیه ای بر داشتتش واسه خودش و خانومشم اقامت گرفتن و خونهم خود شرکت گرفت براشون با حقوق مناسب.