2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی اره بهم بگو

در دوران پاکی به مدت ۷ شب این کار رو انجام بده طبق چیزی که میگم 

اندازه یه نخود زاج سفید بزار داخل قاشق بگیر رو اجاق گاز تا کامل آب بشه تا زمانی که قل قل میزنه و میجوشه حرارت بده بعد از رو گار بردار چن دقیقه صبر کن تا خنگ بشه با پشت یه قاشق دیگه فشارش بده تا کامل کامل پودر بشه 

حالا تو یه ظرف دیگه یه قاشق غذا خوری عسل و یه قاشق غذا خوری روغن زیتون خوراکی مرغوب بریز و این پودر زاج هم بهش اضافه کن کامل این سه تا رو مخلوط کن حالا بریزش داخل اپلیکاتور شب موقع خواب  تزریق کن داخل رحم و دیگه از جات بلند نشو چون میریزه 

یه تیکه پارچه تمیز هم بزار داخل لباس زیر که اگه موقع خواب ریزش کرد لباست کثیف نشه 

فردا از جات بلند بشی این میاد میره نگران نباش کار خودش میکنه میره

بعد از ۷ شب کم کم ازت عفونت های که بوده و همونجا مونده بوده یا کیست این‌چیزها میاد میره ممکنه موقع پریودی هم دفع داشته باشی 

من خودم انجام دادم البته اولش خیلی میترسیدم صرر داشته باشه اما دکتر طب سنتی به شدت توصیه می‌کرد برای همه زنا که انجام بدن بخصوص کسی که اقدام میکنه و باردار نمیشه دل زدم به دریا و انجام دادم و خیلی راضی بودم چون عفونت دفع کردم و کمر دردم رفع شد 

در دوران پاکی به مدت ۷ شب این کار رو انجام بده طبق چیزی که میگم اندازه یه نخود زاج سفید بزار داخل قا ...

اینو توصیه میکنم همه زنا شیش ماه یک بار انجام بدن حداقل ۳ شب یعنی متخصص طب سنتی میگفتا من از خودم نمیگم 

ولی اگه مشکل خاصی مثل تبلی و عفونت کیست اینجاست حتما ۷ شب رو انجام بدین