انصافا خیلی سرعت عملش بالاست . من خیلی وقت ها از نوشتن و شکرگزاری نتیجه گرفتم . در کنارش هم قرآن میخونم ب نیتش البته . برای پیدا شدن کار, خرید طلا و سکونت در یک شهر دیگه ، هر کدوم کمتر از یک ماه به وقوع پیوست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چطور مینوشتی هر روز؟ یا یه بار مینوشتی و مرور میکردی؟
ی دفتر دارم مخصوص وقتایی ک حال روحیم مساعده و خوشه ،، توش جملات مثبت مینویسم . چ چیزی ک دارم چ چیزی ک ندارمو جوری مینویسم ک انگار دارم شون .... و شکر میکنم . هر از گاهی مینویسم ، هر روز نه . مرور هم نمیکنم . ی جعبه درست کردم توش نوشتم خدایا شکر ، پر از طلاست ، روزی فراوان دارم ..... کمتر از یک ماه ۸ گرم طلا گرفتم در صورتی ک اصلا فکرش نمیکردم بتونم بگیرم . تو دفتر نوشتم شکر که در فلان شهر زندگی میکنم ..... اکثر چیزایی ک مینویسم اتفاق میافته ب زودی
من در به در دنبال کارم بگو چطوری کار مدنظرمو پیدا کنم
ببین من خودم هم خیلی میگشتم برا کار .... در کنارش رو برگه نوشتم خدایا شکر که در فلان شغل مشغول کارم ،در فلان خیابان .... ( ادرسش هم نوشتم ) . جور شد خیلی زود ، بسیار هم نزدیک ب چیزی ک میخواستم .... چله یس و فتح هم گرفته بودم .