2777
2789
عنوان

از قانون جذب نتیجه گرفتم

210 بازدید | 25 پست

انصافا خیلی سرعت عملش بالاست . من خیلی وقت ها از نوشتن و شکرگزاری نتیجه گرفتم . در کنارش هم قرآن میخونم ب نیتش البته ‌ . برای پیدا شدن کار, خرید طلا و سکونت در یک شهر دیگه ، هر کدوم کمتر از یک ماه به وقوع پیوست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور مینوشتی هر روز؟ یا یه بار مینوشتی و مرور میکردی؟

ی دفتر دارم مخصوص وقتایی ک حال روحیم مساعده و خوشه ،، توش جملات مثبت می‌نویسم . چ چیزی ک دارم چ چیزی ک ندارمو جوری مینویسم ک انگار دارم شون .... و شکر میکنم . هر از گاهی می‌نویسم ، هر روز نه ‌ . مرور هم نمیکنم . ی جعبه درست کردم توش نوشتم خدایا شکر ، پر از طلاست ، روزی فراوان دارم ..... کمتر از یک ماه ۸ گرم طلا گرفتم در صورتی ک اصلا فکرش نمی‌کردم بتونم بگیرم . تو دفتر نوشتم شکر که در فلان شهر زندگی میکنم ..... اکثر چیزایی ک می‌نویسم اتفاق میافته ب زودی

قانون جذب چی هست؟

همینکه انرژی مثبت داشته باشی ، چیزی رو نداری ولی وانمود کنی داری و بابتش شکر کنی . کلا اندیشه مثبت خییلی خوبه. باور کنی میرسی ب آرزو هات

ی دفتر دارم مخصوص وقتایی ک حال روحیم مساعده و خوشه ،، توش جملات مثبت می‌نویسم . چ چیزی ک دارم چ چیزی ...

چجوری گرفتی کسی بهت داد؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

من در به در دنبال کارم بگو چطوری کار مدنظرمو پیدا کنم

ببین من خودم هم خیلی می‌گشتم برا کار .... در کنارش رو برگه نوشتم خدایا شکر که در فلان شغل مشغول کارم ،در فلان خیابان .... ( ادرسش هم نوشتم ) . جور شد خیلی زود ، بسیار هم نزدیک ب چیزی ک میخواستم .... چله یس و فتح هم گرفته بودم . 

مامانم قرعه‌کشی خونگی داشت ، همون ماه ب اسمش در اومد ، گفت لازمش ندارم فعلا باشه دست تو. منم گرفتم .

چه جالب

شغلت چجوری جذب کردی

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️