2777
2789
وای عزیزم چه سو استفاده ای قربونت برم شوهرتم کنارت در جریان تاپيک گذاشتنت بود.بیخیال این چیزا ارزش غ ...

نمیدونین چقدر گریه کردم انقدر ترسیدم انقدر ترسیددددددم یخورده فکر کردم نکنه عکسمو کپی کنن تو گوگل پخش بشه اون لحظه ک خواهرم بهم اون حرفو زد تنها بودم شوهرم فوتبال بود انگار روم اب جوش ریختن انقدر دلم میخواست با یکی دردو دل کنم گفتم بیام اینجا ولی عددی ک واسه باز دیدم خورد ۱۴۵۶۷ این بود با نزدیکه ۳ هزار لایک و بیش از صد تا درخواست دوستی.😢

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
نمیدونین چقدر گریه کردم انقدر ترسیدم انقدر ترسیددددددم یخورده فکر کردم نکنه عکسمو کپی کنن تو گوگل پخ ...

😅انقد غصه نخور آبجی هیچی نمیشه

میدونی جمعیت این کشور چقدره؟؟

حالا آشنای تو اون وسط شانس اومده باشه خونده باشه

حالا خوند که خوند

انقد بد باشه بره به همه گفته باشه؟

بیخیال آبجیم.

فکر و غصه ی چیزی که نشده احمقانست.

زیرک باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم.اصلا هيچچچچ اتفاقی نميفته خیالت راحت.ما خيليامون تو همین نی نی سایت عکس گذاشتیم .خودمم گذاشتم چند وقت پیش.چرا الکی فکرتو درگیر چیزای بی اهمیت میکنی گلم.الان انقدر این چیزا عادی شده که حساسيتت خیلی عجیبه برام.

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

ممنونتونم ابجیای گلم .اینهمههه عکس گذاشتم پشت سرهم میگفتن استارتر ما ندیدم😣

باید تو روزنامه عکسمو چاپ میکردم تااخبار پخش میکردم بیشتر همه میخواستن عکس شوهرمو ببینن

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

عزیزم اصلا نگران نباش منم تا صفحه ۲۱ خوندم و بعدش مبحث تعطیل شد متاسفانه دوست داشتم تا آخر بخونم 

اصلا نگران نباش اخه فداتشم اینهمه آدم عکس لختی و .... از خودشون میذارن دیگه اونموقع ها گذشته که عکس پخش می‌شد و .... ذره ای نگران نباش 

خیالت تخت تخت 

بعدشم من که خوندم نه عکسی دیدم نه چیزی