2777
2789
عنوان

سوراخ های بینی زشت بعد عمل

94 بازدید | 11 پست

۷ روزه عمل کردم از سوراخای بینیم راضی نیستم. خوکی شدن.. بنظرتون میتونم بگم با بیحسی و سرپایی درستشون کنه دکتر؟ چیکار کنم خیلی ناراحتم😔

درست میشه تازه یه هفته شد صبر کن خوب میشه منم اونموقع دماغمو میدیدم افسردگی گرفته بودم 😂

اخه حالا که دقت میکنم میبینم بیشتر مریضاش سوراخ بینی هاشون خوکیه.. ب همچی دقت کرده بودم جز این🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حالا که دقت میکنم میبینم بیشتر مریضاش سوراخ بینی هاشون خوکیه.. ب همچی دقت کرده بودم جز این🥺

اها 🤦🏻‍♀️ ای بابا چی بگم. کاش از اول دکترتو درست انتخاب میکردی 

حالا زیاد گیر نده بهش.خوب میشه ایشالا

اووووو هنوز خیلی زوده برای من خیلی خیلی سر بالا بودش الان که دوسالی میشه خیلی سرش پایین اومده کاش بی ...

من سرش بالا نیست فقط سوراخاش خیلی واضحه تقریبا مدل دماغ ازاده صمدی ولی یکم جمع تر

منم دوماهه عمل کردم بینیم خراب شده.خیلی بد شده سوراخا اندازه نیست نوکش کجه.فقد میخام خودمو بکشم دیگه ...

میگن قرینه نبودن سوراخ ها و کج بودنش بخاطر ورمه. باید صبرکنی تا درست بشه 

نه الان نمیتونی برای منم همینجوری شده داخل بینیم معلومه دکترم گفت حداقل ۶ ماه باید صبر کنی تا من دست ...

اها پس دکترت گفت دوباره عمل کنی با بیهوشی؟ یا سرپایی تو مطب درستش کنه؟؟ بعد هزینه هم دوباره باید بدی بهش؟

میگن قرینه نبودن سوراخ ها و کج بودنش بخاطر ورمه. باید صبرکنی تا درست بشه

هفته اول ک‌گچ رو در اورد افتضاح کج بود دستیارش گفت ورمه .ولی هنوزم نوکش کجه .بینیم روزای اول تا ماه اول باوجود ورمای بیشتر کوچک بود ولی الان بعده دوماع حس میکنم دراز تر شده بزرگ تر شده .فقد میخام خودمو بکشم از غصه دارم میمیرم