2777
2789

مثلا پاهام گندمی و سینم و شکم صورتم سفید بازوهام لک تیره داره  تا پیش آرنجم سبزه شده کمرمم همینطور و باس..نم شوهرم دیشب تیشرتمو زد بالا دیدم گف بیا حجامت بزنم برات سفید شی من قلبم شکست ممکنه ازم زده شه 🥲💔دکترم رفتم این لکای کوفتی خوب نیمشه خیلی غصه میخورم بخدا چه کار کنم۲۳سالمه تازه سنم بره بالاتر چی میشم

باحجامت خوب میشه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا حالمون را خراب کردی. از بس گفتی..یه مدت لباس استین بلند بپوش تا از سرت بیوفته

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

🥲 خب جام نیستی ک ببینی چقد ناراحتم

منم بیشتر پوست بدنم کک و مک داره یه بارم عکس پوستم برات فرستادم که ببینی ولی اف شدی منم عکس پاک کردم 

بی خیال آنقدرها دیگران مشکلات تو زندگیشون دارن که به لکه های روی پوست ما فکر نمی کنند

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اگه دوستت نداشته باشن آره زده میشنبعدشم چرا اجازه میدی شوهرت ازت ایراد بگیره؟

ایراد نگرفته تاحالا ولی گاهی غیر مستقیم میگ اینجور منم نقطه ضعف نمیدم دستش گفتم بدنم چشه به این شفدیی

خواهرشوهر من صورتش پر از لكه 

اما بايد ببيني شوهرش چطور ميپرستتش 

جالبه شايد بگي اخلاق ولي خدايي اخلاقم نداره 

جلو جمع بشدت شوهرشو خورد ميكنه داد ميزنه سرش دعوا ميكنه 

شوهر من برادرشوهرم بارها گفتن ماجاي فلاني بوديم ميزاشتيمت خونه عزيز و ميرفتيم با اين اخلاقت 

خودت تا تهشو برو 

اما ادم بايد شانس داشته باشه 

يا دعا نويس حلال خور🤣

نه ..قبلا حجامت زدن بود برام صورتم رنکش باز تر شده بود برا این فک کرده بدنمم الان روشن میشه

عزیزم چه نوع حجامتی بود که رنگ صورتت باز شد؟کجا رو حجامت میکنن؟

بنظرم از طریق طب سنتی پیگیری کن و همزمان دکتر پوست هم برو چون ممکنه لک ها علتی داشته باشه