2777
2789
عنوان

خانومای بالای سی سال لطفا بیاین

201 بازدید | 25 پست

این کاربری دوستمه انقدر مستاصل شدم فقط خواستم ازتون کمک بخوام 

من یه دختر ۶ ساله دارم زندگیم خوبه ولی چند وقتیه شوهرم خیلی بهانه گیری میکنه و قهر میکنه ، واسه اولین بار ۱۰ روز باهام قهر کرد ، میدونم خیانت اینا در کار نیست 

ماه پیش تو خواب خیلی داد میزد در حدی که من وحشت کردم 

دیروز یه خانومی بهم شماره داد گفت زنگ بزن ببین شوهرت طلسم داره یانه ، من احمق هم زنگ‌زدم طرف گفت طلسم جنی داره ، یهو ازم پرسید جووونه یا نه؟ بچه داره؟ با یه حالت ناراحتی پرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون ترسیدم و اعتقاد ندارم زبونم بند اومد قطع کردم یعتی منظورش این بود که خدایی نکرده قراره بلایی ...

اون مگه خدا بود 

اصلا ب این چیزا دقت نکن 

صدقه بده 

سوره جن را بزار تو خونت پخش بشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
هنوزم به این چیزا اعتقاد دارین

اعتقاد ندارم ولی ذهنم آشفته شد 

یکبار یه نفر بهم گفت حواست به زندکیت باشه مادرشوهرت داره واست دعا میگیره من خندیدم باورم نمیشه این چیزا باشه

منم چون ترسیدم و اعتقاد ندارم زبونم بند اومد قطع کردم یعتی منظورش این بود که خدایی نکرده قراره بلایی ...

نه عزیزم هیچ بلایی نمیاد

اینا دکان دستک باز کردن

راه ش یه چیزه: نماز اول وقت

و تلاوت قرآن

یه چهارقل بگیر بذار توی کیف یا جیب شوهرت

نمازهاتونو بخونید آرامش برمیگرده