2777
2789
عنوان

قرمه سبزی 😩😩🫠

399 بازدید | 24 پست

سلامممم 

قورمه سبزی چطور درست کنم که خوشمزه بشه ؟

چقدر باید اب بریزم تو خورشت هربار یا آبکی میشه یا خشک😭🤣

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت بدم ی قرمه سبزی ک کیف کنین ؟ینی انگشتانم بخوری باهاش بخدا

من دیشب گذاشتم

کلا هیچ عطر و طعمی نداشت 

فقط ظاهرش خوب بود 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

ی طرفند خوشمزه از مامانم فهمیدم 

ی مشت لوبیاشو وقتی پختن تو قورمه سبزیت 

بردار بریز تو ی کاسه و له کن با قاشق 

بعدش بریز تو قورمه سبزی 

خوشمزه و مشت میشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یادت بدم ی قرمه سبزی ک کیف کنین ؟ینی انگشتانم بخوری باهاش بخدا

بگین بگین😍

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
مال شما فک میکنم به اقلام سبزیت ربط داشته سبزیت چیا بودن؟

والا اماده گرفتم 

خیر ندیده ها نمیدونم ترکیباتش چی بود اصصصلا عطر و بو نداشت . اعصابم خورد شد با خوردنش 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
مشکلت فقط ابشه

نه کلا خوشمزه نمیشه 

ببین تو یه مایتابع سبزی رو سرخ کن بزار سیاه سیاه بشع  های پشت سرهم  تندتند تلاش بده ولی روغنش زیاد و سیااااه تو قابلمه پیاز خورد کن سرخ کن بازردچوبه بعد گوشت یا مرغ رو ضاله کن تفت بده بزار رنگ بگیره سرخ بشه بعد هم نصف قاشق غذاخوری رب بزن بهش تفت بده حالا سبزی سیاه شده رو اضافه کن بزار چند دقیقه. تفت بده ی دست بشه بعدم لوبیا هاتو اضافه کن  تفت بده یکم زردچوبه باز بریز تفت بده روش  حالا  آب بریز  اگ برای شام میخای بزاری قرمه سبزی ک زیاد آب بریز زیرشو کم کن اگ برا ناهار کمتر آب بزار و کمش کن  نمک هم اگ گوشتع گوسفند و گوساله باشع  موقعی ک گوشتت پخت بزن اگ مرغه  همون اول یا الان بزن . فلفل و ی قاشق آبلیمو هم اضافه کن ببین انگشتاتچ میخوری بخدا

من دیشب گذاشتمکلا هیچ عطر و طعمی نداشت فقط ظاهرش خوب بود

من خدایی قرمه سبزیم معروفه تعریف از خود نباشه خخخ خواعرشوهرام از شهرستان ک میان میگن فقط بخاطر قرمه سبزی میایم. کلا خداروشکر خوب میپزمش باید بزاری آبش خوووب خشک بشه  درحدی ک آب و روغن بمونه روش