2777
2789
عنوان

پخت کیک در توستر کمک

105 بازدید | 11 پست

مهمون دارم میخام کیکم عالی بشه 


طبقه اول بزارم کیکو یا دوم توی توستر دمای اولیه چقد باشه ک خمیر نشه خوب پف کنه 

قالبم بزرگه ۴ تا تخم مرغ درست کنم خوبه 


الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب باید تو توستر جا بشه و وقتی پف کنه مشکل نخوره 

نمیدونم سایز توستر چقدره 

طبقه دوم بذار 

دماوبستگی ب توسترت داره اکثرا رو ۱۸۰ هست من وسطهاش دما رو تا ۱۶۰ کم میکردم 

حتما بیست دقیقه قبل توستر گرم کن 


فعلا امضا ندارم

هیچ چیزیه برا بار اول برا مهمون نپزید 


به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اگه تخم مرغات ریزن ۴تا اوکیه اگه درشتن ۳تا طبقه وسط دما ۱۸۰ تا زمانیکه کیکت قشنگ پف نکرده در توستر بازنکن بعد نیم ساعت معمولا زیرش میپزه با یه خلال تست کن که کامل پخته باش بعد المنت بالارو روشن کن تا روشم طلایی شه از توستر اوردی بیرون اصلا دست نزن بذار قشنگ خنک شه بعد درش بیار برا اینکه مطمئن شی به قالبت نمیچسبه قبل ریختن مواد روغن وارد پاشی کف وکناره های قالب یادت نره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز