2777
2789

قطعا مهمه چون خودم اهلش هستم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی برام مهمه چون معتقدم اگه کسی خالصاننه اهلش باشه و به کاری که میکنه اطمینان داره قطعا میتونه ...

یعنی اگه عاشق کسی بشی که اهل نباشی اون شخص برات تموم میشه و دیگه مهم نیست 

یعنی اگه عاشق کسی بشی که اهل نباشی اون شخص برات تموم میشه و دیگه مهم نیست

ببین برای هرکسی فرق داره من مطمئنم با توجه به شریطم هیچوقت قرار نیست کسی و ببینم که اهلش نباشه و عاشقش بشم شاید هم بشه ادم از فرداش خبر نداره ولی خب بالاخره اینطور ادما هم کفو هم نیستن اینطوری نمیشه زندگی کرد

ببین برای هرکسی فرق داره من مطمئنم با توجه به شریطم هیچوقت قرار نیست کسی و ببینم که اهلش نباشه و عاش ...

اصلا فرض کن شخص مورد نظرت اصلا مسلمون نیست در این صورت چی 

اصلا فرض کن شخص مورد نظرت اصلا مسلمون نیست در این صورت چی

سخت شد😂

خب اینجا سوال پیش میاد که ایا اونم عاشقم میشه یانه

اگه باشه از کجا معلوم خوشش نیاد که مثله من بشه؟

سخت شد😂خب اینجا سوال پیش میاد که ایا اونم عاشقم میشه یانهاگه باشه از کجا معلوم خوشش نیاد که مثله من ...

به این فکر نکن مثل تو بشه فکر کن که هم تو دوسش داری هم اونم همچنین  فرضا مسیحیه اون وقت چی مار میکنی