2777
2789
عنوان

از الان میتونم برای کنکور بخونم❓

129 بازدید | 15 پست

من اول میخواستم برای کنکور بخونم ولی گفتم اول دانشگاا آزاد ثبت نام میکنم سال بعد میخونم 

ولی اشتباه کردم دیگه نمیتونم بزارمش برای سال بعدم اصلااااا وضعیتم خوب نیست باید حتما امسال قبول بشم اونم مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران 

چیکار کنم نمیدونم واقعا 

خیلی به فکر خودکشی ام 

درسمم یادم رفته برا ۴ سال پیش بوده خونه هم که افتضاح اهمیتی بهم نمیدن جای آروم برای درس خوندن ندارم پولی هم ندارم براش که خرج کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخون ببین وقت هست کلی آدم هم بودن ک پارسال از همین موقع شروع کردن و رتبه خوب آوردن 

فقط شروع کن به خوندن و مستمر بخون 

همه چی رو ببوس بزار کنار اولویت اول و آخرت این ۳ماه و خورده ای فقط بشه کنکور 

تو تلاشتو بکن مطمعن باش موفق میشی

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

آره بخون ببین وقت هست کلی آدم هم بودن ک پارسال از همین موقع شروع کردن و رتبه خوب آوردن فقط شروع کن ب ...

آآخه من خانواده امو چیکار کنم دم به دقیقه مزاحمم میشن میگن تو که ۴ ساله قبول نشدی درس خوندنت واسه چیه؟

آآخه من خانواده امو چیکار کنم دم به دقیقه مزاحمم میشن میگن تو که ۴ ساله قبول نشدی درس خوندنت واسه چی ...

ببین این فشارا واسه همه پشت کنکوریا هست بلااستثنا 

این مدت کر بشو هیچی نشنو بزار بگن .وقتی نتایج اومد دهن همه اشون بسته میشه 

اگه میتونی صبح تا شب برو کتابخونه درس بخون تا از اون محیط دور باشی اگه هم نشد یه پنبه بزار تو گوشت بشین تو اتاقت بخون هرچی هم میخوان بگن بگن

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

ببین این فشارا واسه همه پشت کنکوریا هست بلااستثنا این مدت کر بشو هیچی نشنو بزار بگن .وقتی نتایج اومد ...

کاش میتونستم برم کتابخونه 

ی مدت رفتم برام بپا گذاشتن