2777
2789
عنوان

الهی بگردم واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱ آبان بچم متولد شد ۱۴۰۰ البته پسران شاالله خدا دخترتو حفظ کنه

عزیزم زنده باشه.دختر من متولد ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ هست ولی از تاریخ ۱۳ آبان اومده خونه ما  فرزند خوانده است

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزم زنده باشه.دختر من متولد ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ هست ولی از تاریخ ۱۳ آبان اومده خونه ما فرزند خوانده است

وای عزیزم 

منم خیلی دوست دارم خدا ی دختر حتی با فرزندخواندگی بهم بده ولی مثل اینکه میگن اون هایی ک فرزند دارن و مخصوصا فرزند پسر فرزند جنس مخالف بهشون نمیدن

وای عزیزم منم خیلی دوست دارم خدا ی دختر حتی با فرزندخواندگی بهم بده ولی مثل اینکه میگن اون هایی ک فر ...

بله درسته جنس مخالف نمیدن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بله درسته جنس مخالف نمیدن

واقعا دختر خیلی دست داشتم ولی الان عاشق پسرمم و خیلی دوستش دارم میگم حکمت خدا اینجور خواسته ک من بچم جنسیتش این باشه 

خدا دخترتون رو حفظ کنه

مامان من همیشه روزه میگیره. حتی با وجود اینکه چشماشو‌عمل کرده و روزه براش ضرر داره.ولی از اول زندگیم بجز انرژی منفی و ساز مخالف ازش چیزی ندیدم. کاش می‌تونستروزه کلمه نه بگیره. چون هرچی بهش میگیم اولش میگه نه  روزه نخوردن نیست متاسفانه مادفقژ همینشو می بینیم. 

مامان من همیشه روزه میگیره. حتی با وجود اینکه چشماشو‌عمل کرده و روزه براش ضرر داره.ولی از اول زندگیم ...

الهی عزیزم

مادر من واقعا مهربونه از  هر لحاظ و به روش خاص خودش معتقده برای همین ایشونو مثال زدم

مادر شما هم حتما خیر و صلاحتونو میخاد

واقعا دختر خیلی دست داشتم ولی الان عاشق پسرمم و خیلی دوستش دارم میگم حکمت خدا اینجور خواسته ک من بچم ...

ممنونم عزیزم

سلام گلم شبتون بخیر 

عزیزم تو یک تاپیک یکسال پیش دیدم نوشته بودید خواهرشوتون داستینکس میخوره اونم سالها برای غده ی هیپوفیز…

منم همسرم این تومور هیپوفیز رو داره و یکسال و خورده ای هست داستینکس میخوره که پرولاکتینشو کنترل کنه …

خواستم بپرسم حال خواهرشوهرتون خوبه؟ و چند ساله این تومور رو داره؟