2777
2789

بچه خواهشاً یکی راهنمای کنه الان ما بیست تومن بزاریم بانک مسکن وام چهل تومنی میدن بهمون؟؟

چند ماه باید پول و بزاریم بانک تا وام بگیریم؟؟

سودش چقدره؟؟

قسطاش چقدره؟؟

حتما باید خونه قولنامه کرد موقع گرفتن وام ؟؟

اینی من گفتمم همین وام مسکن یکم زوجین نه الزامی نیست خونه سه دنگ سه دنگ شه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله ما ۲۰میلیون گذاشتیم...الان حدود۲ماهه.با پول خودمون ۶۰میلیون میدن...ماهی ۴۷۰قسطشه..۱۲ساله.....ر ...

خب عزیزم اینطور که شما میگی ماهی ۴۷۰تچ‌دوازده سال باید بدی 

یعنی چهل تومن وام گرفتی شصت و هفت تومن باید قسط بدی یعنی حدودا هفده ملیون سود !!!!!!!!!!!!!!

بچه خواهشاً یکی راهنمای کنه الان ما بیست تومن بزاریم بانک مسکن وام چهل تومنی میدن بهمون؟؟ چند ماه ب ...

یکسال 20 تومن بزارید سودش 9/5 درصده قسطش 840 تومن 5 سالست بله حتما باید قولنامه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
سودش چقدره یعنی چهل تومن وام میگیرید چند ملیون سود نهایی ازتون گرفته میشه

اولاش که این طرح اومده بود سودش ۱۴ درصد بود و الان نه و نیم درصده.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خب عزیزم اینطور که شما میگی ماهی ۴۷۰تچ‌دوازده سال باید بدی  یعنی چهل تومن وام گرفتی شصت و هفت ...

اره دیگه 12 سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکسال 20 تومن بزارید سودش 9/5 درصده قسطش 840 تومن 5 سالست بله حتما باید قولنامه باشه

اخه با چهل تومن وام و بیست تومن خودمون که بشه شصت تومن خونه پیدا نمیشه گریهههههههه بعد هم اینم میشه ده تومن سود کلش شوهرم قبول نمیکنه خدایا میشه ما هم خونه دار بشیم

اخه با چهل تومن وام و بیست تومن خودمون که بشه شصت تومن خونه پیدا نمیشه گریهههههههه بعد هم اینم میشه ...

والا مستاجری هم به خدا بد نیست؛شرایطه من خیلی بده به امیده تغییر این شرایط این کارا رو میکنم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
بیست تومن کم دارم؛دلم میخواد اقدام کنم؛البته ما خونه داریم ولی تو دهنه شیره(ساختمون مادرشوهر)

ما خونه مادرشوهرمو 50 تومن رهن دادیم وگرنه پولمون نمیرسید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا مستاجری هم به خدا بد نیست؛شرایطه من خیلی بده به امیده تغییر این شرایط این کارا رو میکنم.

من هم مستاجر نیستم من هنوز یه سال نشده عروسی کردم ساختمون مادرشوهریم اما باید به فکر خونه باشیم نهایتا سه چهار سال میتونیم اینجا باشیم 

اما خب تازه اول راهیم  این خونه همکه الان هستم خداییش  خوبه از همه لحاظ نمیتونم یه جای کمتر از اینجا برم دیگه با این همه وسیله