طبیعیه ... اما بهت قول میدم یه روزی دایره آدمای دورت طوری میشه که ب خودت میای میبینی توسط آدمای اشتباهی احاطه شده بودی
منتهی رو رشد خودتم کار کن ضعف هات بشناس قوی شون کن
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چند سالته ولی وقتی تو وقت بزاری واسه رشد خودت ناخودآگاه دایره آدمای دورت تغییر میکنه اونجا میبینی ک دنیای تو و آدمای قبلی زندگیت بوده ک متفاوت بوده
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
نه واقعا این نیستش ... یه روزی ب حرف من میرسی دختر
باور کن من تا بحال خودم نتونستم دایره اطرافم رو انتخاب کنم اونایی که انتخاب شدن خودشون اومدن هر وقت ...
مبدونم... واسه همین میگم رو پیشرفت خودت کار کن ... تو محیط هایی برو ک خودت دوسشون داری فکر میکنیبرات مناسبن اونموقع میبینی آدمای اونجا چقدر میتونن شبیه تو باشن برعکس کسایی ک قبلا تو زندگیت بودن
خب میرم ولی هر چه میری سمت کسی اونا ازت فرار میکنن
تو لازم نیست سمت کسی بری
تو رو خودت تمرکز میکنی و آدما کنجکاو میشن در موردت میان سمتت
اما تو ناخودآگاه با انتخاب محیط مناسب و... تونستی دایره آدمای اطرافت تغییر بدی