2777
2789
عنوان

طلاق با بچه چقدر سخته

179 بازدید | 20 پست

هیچ جوره درست نمیشه این زندگی ولی از بعد طلاق بدون پول و شغل میترسم میگم نکنه کم بیارم نکنه دخترم خیلی اذیت کنه نکنه خانوادم محدودم کنن نزارن برم سرکار اوووووف مغزم رگ به رگ شده واقعا خدا هیچکسو تو شرایط من نزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه میشه زندگیتو بساز خیلی سخته گلم من الان برای دختر داداشم که بچه طلاقه خیلی غصه میخورم مادر و پدر ازدواج کردن بچه پیش مادربزرگ پیره که حتی حوصله خودشو نداره....خیلی سخته خدا برای همه درست کنه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نمیشه دیگه افسرده شدم روحم مرده

چرا عزیزم؟چکارا میکنه که خسته شدی؟

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

خیییلی هم اینجا سخته هم بعد جدایی نمیدونم چیکار کنم نمیتونم تصمیم بگیرم

مشکلتون چیه با همسرتون البته جسارت نباشه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اجازه ت دست خانواده ته؟!واقعا طلاق بگیری حتی به پولشم نیاز نداشته باشی باید یه کاری بکنی استقلال مال ...

بعد طلاق دیگه همه تو کارات دخالت میکنن کجا رفت با کی رفت راستش اونقدر سختی کشیدم دیگه حوصله هیچکس ندارم دوست دارم با دخترم فرار کنم برم هیچکی پیشم نباشه ولی پولشو ندارم 

اگه برا ورشکستی شوهرت داری جدا میشی به نظرم نکن. خیلی بدجنسیه.

بشین سر خونه زندگیت ولی برو سرکار که هم مشغول باشی و فکر خیال نکنی ، هم درآمد داری و خرج می‌کنی ، هم بچت در به در نمیشه و بابا بالاسرشه. 

خانواده هم گیر نمیدن که نرو سرکار! 

اگر مشکلت با خود شوهرته و کلا آدم بدی هست دیگه اون قضیش جداست!

رفیق بازه الان خونه نیومده مشروب خوره دروغگو خیانت کاره الانم ورشکست شده ولی بازم میره پی خوشگذرونی ...

واقعا متاسفم عزیزم ناراحت شدم خدا برا گشایشی کنه که راحت بشی

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

رفیق بازه الان خونه نیومده مشروب خوره دروغگو خیانت کاره الانم ورشکست شده ولی بازم میره پی خوشگذرونی ...

ممکن نیست عوض بشه؟ تلاشی میکنه واسه درست شدن زندگیتون و تغییر دادن خودش!

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸