2777
2789
عنوان

بیاین مهمه دوتا سوال

51 بازدید | 13 پست

چرا انقدر به خودتون میرسیم باور کن من فقط میرم آرایشگاه مو کوتاه می‌کنم یعنی به صورتم نمی رسم اصلا چون طبیعه قشنگه انسان خودش باشه و دو چرا مانتو می خرین هنوز م خیلی وقته مانتو نخریدم کت کاپشن کت چرم همه چی اسپرت کیف چیه دیگه کفش اسپرت قشنگ بدون پاشنه پاشنه چیه 

دوست داریم به خودمون برسیم

دوست داریم صدتا مانتو بخریم

دوست داریم آرایش کنیم

سوال بعدی؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ما اینطوری دوست داریم، شما اونطوری دوست داری!

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خودمون پول لباسامونو می‌دیم سوالش برای مردم پیش میاد😵‍💫🥴

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

فضول

بیوتون😁👌🏽

عزیزم درمورد المان ، شما مهاجرت کردید اونجا؟

در حال حاضر نه عزیزم، جای دیگه ای هستم اما اگر کمکی از دستم بر میاد خوش‌حال می‌شم کمک کنم

در حال حاضر نه عزیزم، جای دیگه ای هستم اما اگر کمکی از دستم بر میاد خوش‌حال می‌شم کمک کنم

ممنون مهربون

من دارم زبان میخونم و قصد دارم برم

دوس دارم نظرتونو درمورد آلمان و شرایط کاری و اقتصادیش بدونم

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋